Cellers

Vilarnau celebra la primera trobada de "instagramers"

Vilarnau reuneix diversos Instagramers de la comunitat IG_Catalonia durant el lliurament de premis de la quarta edició del concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau".

Verema a Vilarnau

| 22/09/2015 a les 19:06h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Instagramers, Instagram, Capricis de Vilarnau, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
El món digital i l'artístic s'han donat cita amb el del cava a Vilarnau. Amb motiu del lliurament de premis de la quarta edició del concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau", 29 instagramers de la comunitat IG_Catalonia han pogut descobrir amb Damià Deàs, enòleg de Vilarnau, els secrets d'aquesta petita i avantguardista Cava de Sant Sadurní d' Anoia.
 
Al llarg de la trobada, els instagramers han pogut conèixer, amb els seus smartphones i càmeres en mà, les pràctiques de sostenibilitat aplicades en vinya i en el procés d’elaboració del cava, els llargs passadissos on es creen les bombolles del cava i la sala de bótes en la qual reposen els nostres vins de llargues criances, característics de Vilarnau. Aquesta visita va estar amanida pel tast, directament de la bóta, d'una de les joies de la Cava: Els Capricis de Vilarnau.
 
Conclòs el recorregut per la cava, va tenir lloc l'acte de lliurament del premi de la quarta edició de "Dissenya les plaques Vilarnau" a Lluís C. Catchot. El seu avantguardista i original disseny ha estat el més votat pels fans de Vilarnau al Facebook i estarà present en una exclusiva i limitada edició d'ampolles d'un cava emblemàtic.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Barcelona és la província que exporta més vins, seguida per Ciudad Real i La Rioja.
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa