Fires

​Tot a punt per la XIX edició del Cavatast

Els dies 2, 3 i 4 d'octubre Sant Sadurní viurà una nova edició del Cavatast, que aposta un any més per la qualitat, la projecció i el treball transversal amb el sector públic i privat.

| 23/09/2015 a les 07:17h
Arxivat a: Fires, Cavatast
Imatge il·lustrativa
El locutor i presentador Llucià Ferrer inaugurarà la mostra el divendres 2 d'octubre. Turisme Sant Sadurní ha presentat una nova aplicació per mòbil.
A l'acte de presentació, que s'ha fet aquest dimarts al migdia al CIC Fassina, hi han pres part la presidenta del Patronat de Turisme i alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell; el regidor de Turisme i comerç, Josep Subirana; el president de la Confraria del cava, Toni de la Rosa i el Director regional Catalunya oest de Banc de Sabadell, patrocinador del Cavatast, Josep Esteve. També han assistit a l'acte representants de Som Sant Sadurní i el regidor d'IC Rafa Berlanga, els responsables de la nova aplicació per mòbils del Patronat de Turisme, Blai Carda i Oriol Noya, a més d'una nodrida representació de mitjans de comunicació.
 
L'alcaldessa Maria Rosell ha volgut destacar el treball conjunt amb la Confraria del Cava i Som Sant Sadurní, als quals ha agraït l'esforç per promocionar i potenciar Sant Sadurní, així com a Banc de Sabadell i a totes les empreses i entitats col·laboradores que fan possible el Cavatast. Rosell també ha anunciat que el Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat,  Jordi Ciuraneta, serà present a la inauguració del Cavatast el divendres 2 d'octubre.
 
Josep Subirana, Regidor de Comerç i Turisme, ha detallat les activitats de la mostra d'enguany, un Cavatast que tindrà 39 expositors de cava -3 més que l'any passat- i 10 de gastronomia, en comptes dels 9 del 2014 i que compta amb un pressupost de 250.000 euros i un format molt similar al de l'edició anterior:  "En aquesta edició volem continuar potenciant i apostant per  l'enoturisme, que disposarà d'un gran estand al recinte del Cavatast. L'any vinent prepararem un Cavatast molt especial, perquè arribarem a la vintena edició».
 
El regidor també ha anunciat que enguany l'encarregat d'inaugurar la mostra de caves i gastronomia serà el conegut i mediàtic locutor i presentador Llucià Ferrer. L'alcaldessa, Maria Rosell, afegia que gràcies a la col·laboració de la Confraria, Sant Sadurní podrà prendre part al programa presentat per Llucià Ferrer 'Menú Degustació' de TV3, una gran plataforma per potenciar i promocionar el municipi.
 
Les entrades anticipades de tiquets de cava i gastronomia es poden adquirir a partir de divendres 25 al CIC Fassina. 
 
A banda de les activitats que organitzen les diverses caves, les que es faran al pati de La Fassina i de les tradicionals com el trenet o la botiga del Cavatast, on es podran adquirir tots els caves exposats a la fira, Som Sant Sadurní organitza de nou la XVI Mostra d'artesans, coincidint amb els dies de la mostra, així com el Cava Shopping Day, el diumenge 4 d'octubre, i el concurs d'aparadors, en el qual també hi col·labora la Confraria del Cava, que fa uns dies va presentar els actes de la XXXIV Setmana del Cava, amb la coronació de la Reina i moltes altres activitats el dissabte 3 d'octubre.


 
El regidor d'IC de l'Ajuntament, Rafa Berlanga, ha demanat que es tingués en compte en els agraïments a totes les persones treballadores de les caves i de Sant Sadurní, que estan lluitant per les seves condicions de treball i l'alcaldessa ha declarat que tant els treballadors com les empreses de Sant Sadurní rebran sempre tot el suport de l'Ajuntament. De fet un petit grup de treballadors han manifestat el malestar amb les seves empreses a l'entrada del CIC Fassina.
 
Nova aplicació mòbil  de Turisme Sant Sadurní
Aquest dimarts també s'ha presentat la nova aplicació de Turisme Sant Sadurní, creada pels sadurninencs Blai Carda, director d'Image projects, i responsable de la imatge corporativa del Cavatast i Oriol Noia.
 
Com han explicat els seus creadors, l'APP pretén transportar l'atractiu que té una destinació com Santsadurni dins d'una pantalla mòbil. L'any passat s'havia presentat una aplicació del Cavatast, però l'actual permetrà al visitant de Sant Sadurní tenir a l'abast tota la informació sobre Sant Sadurní i les seves propostes turístiques, festives, lúdiques i gastronòmiques, entre d'altres.
 
Amb fotos de qualitat, textos molt explicatius i la col·laboració de les empreses sadurninenques, que aporten continguts propis, l'aplicació ja es pot descarregar gratuïtament amb sistema Android i en breu el podrà descarregar als mòbils iOS.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona