Enoturisme

Construccions de pedra seca i varietats autòctones, el patrimoni enoturístic a Abadal

Aquest 2015 ha augmentat el reclam de rutes d’enoturisme a Catalunya, amb més de mig milió de visitants l’any

Abadal Picapoll 2014, un vi que s'ha fet gran

| 28/09/2015 a les 14:54h
Arxivat a: Enoturisme, Pedra Seca, Abadal, Enoturisme
El Celler Abadal rep la tardor amb una ambiciosa oferta d’enoturisme centrada en el territori i el patrimoni vitivinícola del Bages. Una aposta per la identitat de la zona que neix de les arrels del celler i de la família Roqueta, establerta a la regió des del segle XII.
 

 
Així, Abadal posa a disposició dels amants del vi un ampli ventall d’activitats enològiques per a totes les edats i gustos. Orgullosos de la seva terra i compromesos amb el territori, el celler busca compartir amb els visitants la seva passió pel vi a través de rutes per les múltiples barraques de vinya -construccions de pedra seca centenàries que envolten la vinya d’Abadal-, gaudir del Bages des d’una nova perspectiva en avioneta o en globus, visites guiades i sopars al celler, tastos personalitzats, maridatges amb productes de proximitat, sessions de vinoteràpia i, pels qui vulguin convertir-se en enòlegs per un dia, s’ofereix l’activitat Wine Creation, on s’aprèn a elaborar un vi propi i les tècniques bàsiques per apreciar-ho.
 
A més, perquè els més menuts de la casa també puguin gaudir, se’ls convida a conèixer el món del vi a través de contes, excursions, jocs i activitats al celler amb tast de most inclosa.

Abadal, vinya i paisatge del Bages
Abadal es funda l’any 1983 en honor a les arrels i a la tradició vitivinícola de la família Roqueta al territori -el Bages- i amb el ferm compromís d’elaborar vins que expressin la singularitat de la terra i la donin a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per recuperar la tradició vitícola de la zona amb innovació i modernitat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves