Cellers

​La Fundació Vallformosa entrega els 24.107€ del 7è Sopar Solidari a l’Institut Català d’Oncologia i a Ampert

El Sopar Solidari d’enguany ha estat l’edició on s’ha recaptat més diners de les 7 edicions.

Maridatge de xocolata i cava Vallformosa per La Marató de TV3

| 09/10/2015 a les 13:21h
Arxivat a: Cellers, Vallformosa, Sopar Solidari
Imatge il·lustrativa
El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 10 de juliol va arribar a la setena edició i va recaptar el seu màxim històric: 24.107 euros. El 80% de la recaptació anirà destinat a l’ICO i el 20% a l’associació penedesenca Ampert.
 
L’acte d’entrega dels xecs a les dues entitats s’ha fet aquest dijous 8 d’octubre al Vinseum de Vilafranca del Penedès. A l’acte hi ha assistit el president de l’Institut Català d’Oncologia, Josep Maria Vilà; la Directora d’Estratègia i Projectes de l’ICO, Ana Rodríguez; el president d’Ampert, Joan Ríos i la Presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech.
 
Del fons obtingut, 19.286 euros serviran per finançar el projecte de pantalles informatives de l’ICO. L’Institut Català d’Oncologia es planteja crear un canal de comunicació pels pacients i familiars amb Pantalles Comunicatives instal·lades a diferents punts dels espais ICO, que facilitarà l’accés a la informació i fomentarà l’educació en salut. Els objectius d’aquest projecte són oferir una informació més directa i variada, la possibilitat de realitzar una educació per a la salut que arribi a tots els pacients i familiars de l’ICO, crear un hospital més amable, entreteniment i la reducció del consum de paper
 
Per altra banda, els 4.821 euros restants serviran per finançar el projecte d’Ampert per al transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats.
 
Durant l’acte també s’ha anunciat que el 8è Sopar Solidari tindrà lloc el 8 de juliol de 2016.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Compte!
Anònim, 09/10/2015 a les 14:40
+0
-0
L'empresa Vallformosa va dedicar-se a especular amb la terra de molts rabassers de la comarca tot i que ara volen fer veure que van de bons. MOLT DE COMPTE!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves