Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
La nova marca AECAVA -Associació d’Elaboradors de Cava- agrupa als elaboradors de Cava en una única associació | Codorníu torna a formar part de l’associació
Organitzades per l'Institut del cava, les Enojornades es dirigeixen als cellers i a les empreses del sector enoturístic | Se celebraran el 20 i 21 de febrer a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona)
L’Institut del Cava defensa la sostenibilitat econòmica de tot el sector | Recolzem el Pla Estratègic de la DOP Cava basat en la segmentació del Cava per categories de producte i la zonificació
L’Institut del Cava valora molt positivament el desenvolupament de les Enojornadas i celebra l’alt grau de satisfacció i perfil professional d’assistents i ponents | Donat l’èxit de les jornades, l’organització s’està plantejant una segona edició
A una setmana de la seva celebració -15 i 16 de febrer-, ja s’havien esgotat totes les places previstes per l’organització | Nous ponents de reconegut prestigi s’incorporen al programa
L'Institut del Cava organitza unes jornades sobre comercialització de l'enoturisme a Sant Sadurní del Penedès els propers 15 i 16 de febrer | La periodista Ruth Troyano avança unes preguntes a tres dels ponents estrella de les enojornades | Us podeu inscriure a les jornades mitjançant el lloc web www.enojornadas.com
El grup format per 18 cavistes ha estat rebut per les Maisons de Champagne més representatives de la zona vinícola francesa | Els elaboradors de Cava han estat convidats pel Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne (CIVC)
De l’1 al 21 de maig, el Penedès viu La Primavera del Cava per promoure l’enoturisme de la zona| 11 cellers obren les seves portes amb diferents activitats entre vinyes | Diversos restaurants de la zona elaboraran menús especials amb producte local que harmonitzaran amb els Caves
Augmenten les vendes de cava al mercat nacional, però retrocedeixen en l'àmbit d'exportació segons un informe del bufet d’advocats Escura coordinat per les patronals Pimecava i l'Institut del Cava | Ambdues patronals han insistit en la necessitat de treballar per posar en valor la qualitat a través dels caves Prèmium.