Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Vilarnau Rosé Delicat ha estat premiat amb una Medalla d'Or a The Champagne & Sparkling Wine World Championships. Idèntic resultat ha aconseguit Vilarnau Brut Reserva Ecològic.
Vilarnau participa a “Bees for the vid, vidrio for the bees”, el projecte impulsat per Verallia que té com a objectiu reactivar la població de l'abella
Tommy Robredo amb Damià Deàs, enòleg i gerent de Vilarnau
"Ángel de Viñas" és la iniciativa que González Byass i la seva Fundació han creat en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Madrid per recuperar i cuidar vinyes velles.
Damià Deàs, Jorge A. Grosso i Rafael Sandoval a l'entrega dels premis
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya" al Millor Vi del 2021 al cava Reserva Vilarnau Rosé Delicat Ecològic.
Els Sakura Women's Wine Awards, una de les principals cites amb el vi de país asiàtic, han premiat amb la Medalla Doble Or el cava Vilarnau Brut Reserva Orgànic i amb Medalla d'Or a Vilarnau Rosé Delicat.
Pel que fa a la categoria de Caves; Vilarnau és el més ben valorat a l’edició 2019 del concurs Champagne & Sparkling Wine World Championships | Gramona 2009 Celler Batlle guanya com el millor Corpinnat 2019
Damià Deàs, gerent de Vilarnau i president de l'Institut del Cava i Pedro Ferrer, vicepresident i conseller delegat de Freixenet
Freixenet i Vilarnau col·laboren amb Spain Through Its Wineries, una iniciativa amb l'objectiu de donar a conèixer el territori a través dels seus cellers més emblemàtics
Les caves de González & Byass a Espiells porten dos anys amb creixements de dos dígits | Assoleixen una facturació rècord de 7 milions d’euros, amb una producció d’1,5 milions d’ampolles | Inverteixen mig milió d’euros en cobrir els dipòsits exteriors de vinificació i en una sala per mostrar el desgorjament artenal en calent
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Vilarnau s'ha convertit en l'únic celler de Sant Sadurní d'Anoia amb la certificació "Wineries for Climate Protection" | L'obtenció d'aquest títol reconeix el compromís amb el desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic
Sis cavistes, un fabricant de plantes d'envasat, un surera i cinc centres d'investigació s'uneixen en un projecte d'I + D per millorar el posicionament del cava al mercat internacional
La 9a edició de Mundus Vini Biofach ha premiat amb Medalla d'Or a Vilarnau Orgànic Brut Nature Reserva 2014, l'únic Cava del certamen reconegut amb aquesta distinció