Imatge il·lustrativa
25/01/2024
El llibre ha estat traduït de anglès per la sommelier Andrea Larroy i publicat per Tolosa Wine Books, l'editorial de Lluís Tolosa
Imatge il·lustrativa
08/01/2024
Un llibre divulgatiu sobre les regions vitivinícoles i el desenvolupament del sector del vi i el enoturisme a l'emergent gegant vinícola xinès
Imatge il·lustrativa
Karolina Grabowska, Pixabay
21/12/2023
Un vi rosat de la DO Montsant ha estat valorat com un dels 10 millors del món pels crítics del portal Wine Searcher
vins catalans sense sulfits
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
29/08/2023
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
ALIMENTACIÓ
Tomàquets cherry.
Tomàquets cherry. | Adobe Stock
30/07/2023
El primer cas es va notificar a França el 22 d'agost del 2022 i el cas més recent, el 24 de juny del 2023 a Suècia
receptes
Imatge il·lustrativa
06/07/2023
Un volum imprescindible fruit de més de dues dècades d’investigació en la que han participat cuiners i cuineres de més de 500 restaurants
Imatge il·lustrativa
05/06/2023
“El Arte del Maridaje”, del sommelier i col·laborador de Cupatges Javier Campo: The Best of The World als Gourmand Cookbook Awards 2023
Imatge il·lustrativa
Pixabay
30/05/2023
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
e-commerce
Imatge il·lustrativa
24/05/2023
​Vinow culmina la primera ronda d'inversió de 300.000 euros i preveu facturar entre 8 i 10 milions d'euros el primer any complet d'operacions.
Vilarnau
Imatge il·lustrativa
18/05/2023
Vilarnau participa a “Bees for the vid, vidrio for the bees”, el projecte impulsat per Verallia que té com a objectiu reactivar la població de l'abella
indústria auxiliar
La Boteria Torner a la seva nau de Sant Cugat Sesgarrigues
La Boteria Torner a la seva nau de Sant Cugat Sesgarrigues | Boteria Torner
Jordi Bes Lozano
17/05/2023
El celler Suriol lidera la compra d'un negoci únic a Catalunya i que torna als seus orígens de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Xavier Bassa | 1 comentari
08/05/2023
Editorial Muddy waters Books
Imatge il·lustrativa
08/05/2023
El celler presenta, en primícia, la versió en anglès del Sapiens del Vino juntament amb Ferran Adrià i Ferran Centelles
Imatge il·lustrativa
Pixabay
11/04/2023
Us proposem dos caves i un corpinnat que no poden faltar a la taula i que valen més del que costen
Vívid
Imatge il·lustrativa
12/03/2023
Un dels esdeveniments enoturístics més importants de Catalunya torna a l’abril amb més de seixanta propostes.
Imatge il·lustrativa
Jordi Alcover
14/02/2023
"L’interès principal és seguir fent malabarismes amb els càrrecs i per aconseguir-ho s’engega un mini-lobby al mateix ple del consell regulador..."
Imatge il·lustrativa
Pixabay
13/02/2023
El crític Eric Asimov recomana dos vins catalans, un escumós i un DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
16/01/2023
Llegir el vi des de la ciència, la cultura i el retrat humà
Gérard Basset
Gérard Basset | Cultura Líquida
Xavi Bassa
09/01/2023
Xavier Bassa ens resumeix aquest llibre de Gérard Basset amb pròleg de Ferran Centelles i editat per Editorial Cultura Líquida
Pàgina 1 de 10