Pilar Just va tornar a ser elegida com a presidenta per als propers 4 anys.
La línia de treball de la nova junta de la DO Montsant serà continuista, centrant-se en els 3 eixos en què s’ha estructurat fins ara:
Coneixement, Qualitat i Promoció.
La DO Montsant seguirà treballant en el LIFE Priorat+Montsant i el PECT Priorat, tots dos enfocats a conèixer els beneficis de les pràctiques sostenibles. De la mateixa manera, se seguirà treballant també
en els estudis de zonificació i caracterització de les garnatxes i les carinyenes per continuar sumant en l’autoconeixement.
Pel que fa a la Qualitat, la DO Montsant continuarà posant tots els seus esforços en garantir la traçabilitat i la qualitat del producte. Per aconseguir-Ho, es mantindran els controls de procedència del raïm durant la verema així com els dels punts de venda del producte etiquetat com a DO Montsant.
La branca de Promoció seguirà posant els esforços en el mercat exterior per continuar enfortint la marca DO Montsant. Accions en punt de venda i missions inverses amb diferents agents del sector conviuran amb la promoció al mercat català, tan important per a la DO Montsant pel contacte directe que suposa amb el consumidor.
Des de la nova junta asseguren que, en definitiva,
l’objectiu principal de totes aquestes eines de treball és el de
continuar generant oportunitats perquè aquells que treballen la terra puguin quedar-se al territori i viure dignament.
La nova junta rectora
Viticultors
Ricard Rull Coll
Andreu Fernández Asens
Luís Miguel Molina Montoro
Joan Francesc Asens Masdeu
Josep Mª Bargalló Bargalló
Elaboradors
Patri Morillo, de Celler Comunica
Antoni Coca Fitó, de Coca i Fitó
Ramon Masip, de Celler Cairats
Jose Carlos Ríos de Celler Masroig
Pilar Just en representació de Cellers Sant Rafel