Vegeu el vídeo a Instagram
Galetes de Mantega
Us proposem fer galetes de mantega d'una manera molt senzilla. La recepta de galetes és ràpida i només necessitareu un bol per barrejar els ingredients i un forn.
Ingredients per les galetes de mantega
110 gr. mantega (sense sal) 50 gr. sucre 175 gr. farina Un pessic de sal
Preparació
Fondre la mantega (pomada) 1 minut al microones.
Fer la massa fins que quedi una bola compacta.
Reposar la massa amb paper film durant 20-30 minuts a la nevera.
Donar forma a les galetes amb ajuda d'algun motlle.
Coure-les al forn 15 min. a 180ºC (preescalfat).
Esperar que es refredin perquè agafin consistència i s’endureixin (20 minuts aproximadament).
Afegir sal al gust.
Per acompanyar les galetes de mantega us proposem un cava Gran Reserva 100% Xarel·lo de Vilarnau.
CAVA ALBERT DE VILARNAU GRAN RESERVA
100% Xarel·lo
Criança: Un 25% del Xarel·lo del cupatge ha realitzat una fermentació i posterior criança de 6 mesos en bótes de castanyer.
Un cava peculiar perquè ha estat fermentat en bótes de castanyer fetes a mà per un boter local, amb fusta de castanyer dels boscos del Montseny.