Divendres, 4 d'octubre de 2024
Receptes de cuina

RECEPTA! Galetes de mantega amb Cava Albert de Vilarnau Xarel·lo Castanyer

Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández

Cristina Fernandez 4 d'agost de 2020 a les 07:25
Vegeu el vídeo a Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recepta de galetes de mantega amb Cava Albert de Vilarnau @cavesvilarnau

Una publicación compartida de Cupatges (@cupatges) el





Galetes de Mantega

Us proposem fer galetes de mantega d'una manera molt senzilla. La recepta de galetes és ràpida i només necessitareu un bol per barrejar els ingredients i un forn.

Ingredients per les galetes de mantega

110 gr. mantega (sense sal) 50 gr. sucre 175 gr. farina Un pessic de sal

Preparació

Fondre la mantega (pomada) 1 minut al microones.
 

Fer la massa fins que quedi una bola compacta.
 

Reposar la massa amb paper film durant 20-30 minuts a la nevera.
 

Donar forma a les galetes amb ajuda d'algun motlle.
 

Coure-les al forn 15 min. a 180ºC (preescalfat).
Esperar que es refredin perquè agafin consistència i s’endureixin (20 minuts aproximadament).
 

Afegir sal al gust.

Per acompanyar les galetes de mantega us proposem un cava Gran Reserva 100% Xarel·lo de Vilarnau.


CAVA ALBERT DE VILARNAU GRAN RESERVA 

100% Xarel·lo
Criança: Un 25% del Xarel·lo del cupatge ha realitzat una fermentació i posterior criança de 6 mesos en bótes de castanyer.
Un cava peculiar perquè ha estat fermentat en bótes de castanyer fetes a mà per un boter local, amb fusta de castanyer dels boscos del Montseny.
Participació