Divendres, 4 d'octubre de 2024
Amanides d'estiu

Recepta d'estiu; Amanida de ruca amb mores, mel, pernil ibèric i parmesà

Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández

Cristina Fernandez 27 d'agost de 2020 a les 08:38
Podeu veure el vídeo aquí:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanida de ruca, mores, gerda, mel, parmesà i pernil ibèric. 🥬Ingredients: - Ruca - Pernil ibèric - Mores - Gerds - Formatge parmesà - Oli d'oliva verge extra - Mel - Sal - Pebre 👉 Preparació de l'amanida d'estiu 🍽 Posem la ruca, les mores i els gerds en un plat. 👉 Afegim el pernil ibèric i tallem un trossos de formatge parmesà, que també incorporarem al plat. I finalment afegim una mica de mel, un raig d'oli d'oliva, i sal i pebre al nostre gust.🥗 Per acompanyar aquesta amanida d'estiu amb mores, pernil, ruca i parmesà us proposem un vi blanc jove Aikarai, de Giró Ribot. ✊AIKARAI DE GIRÓ RIBOT 100% Muscat Un vi blanc amb denominació d'origen Penedès, fresc i aromàtic, que ens acompanyarà perfectament amb les notes dolces dels fruits del bosc i la nota salada del formatge parmesà. Bon profit!! . . . #recetas #receptes #recepta #amanida #cupatges #vinsdelasetmana #vicatala #vinscatalans #recetasfaciles

Una publicación compartida de Cupatges (@cupatges) el



Us proposem una recepta de cuina ben senzilla; una amanida d'estiu feta ruca, pernil ibèric i mores i gerds. SImplement haureu de posar els ingredients en un plat i deixar pel final la mel, l'oli i la sal.
 

Ingredients per fer l'amanida d'estiu amb ruca, pernil i parmesà:

- Ruca
- Pernil ibèric
- Mores
- Gerds
- Formatge parmesà
- Oli d'oliva verge extra
- Mel
- Sal
- Pebre

Preparació de l'amanida d'estiu

Posem la ruca, les mores i els gerds en un plat.
 

Afegim el pernil ibèric i tallem un trossos de formatge parmesà, que també incorporarem al plat.
 

I finalment afegim una mica de mel, un raig d'oli d'oliva, i sal i pebre al nostre gust.
 

Per acompanyar aquesta amanida d'estiu amb mores, pernil, ruca i parmesà us proposem un vi blanc jove Aikarai, de Giró Ribot.


AIKARAI DE GIRÓ RIBOT
 
100% Muscat
Un vi blanc amb denominació d'origen Penedès, fresc i aromàtic, que ens acompanyarà perfectament amb les notes dolces dels fruits del bosc i la nota salada del formatge parmesà.
Participació