Una publicación compartida de Cupatges (@cupatges) el
Us proposem una recepta de cuina ben senzilla; una amanida d'estiu feta ruca, pernil ibèric i mores i gerds. SImplement haureu de posar els ingredients en un plat i deixar pel final la mel, l'oli i la sal.
Ingredients per fer l'amanida d'estiu amb ruca, pernil i parmesà:
- Ruca
- Pernil ibèric
- Mores
- Gerds
- Formatge parmesà
- Oli d'oliva verge extra
- Mel
- Sal
- Pebre
Preparació de l'amanida d'estiu
Posem la ruca, les mores i els gerds en un plat.
Afegim el pernil ibèric i tallem un trossos de formatge parmesà, que també incorporarem al plat.
I finalment afegim una mica de mel, un raig d'oli d'oliva, i sal i pebre al nostre gust.
Per acompanyar aquesta amanida d'estiu amb mores, pernil, ruca i parmesà us proposem un vi blanc jove Aikarai, de Giró Ribot.
AIKARAI DE GIRÓ RIBOT
100% Muscat
Un vi blanc amb denominació d'origen Penedès, fresc i aromàtic, que ens acompanyarà perfectament amb les notes dolces dels fruits del bosc i la nota salada del formatge parmesà.