Divendres, 4 d'octubre de 2024
Salmó a la planxa

Recepta de salmó a la planxa amb un vi blanc amb criança

Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil

Redacció 23 d'octubre de 2020 a les 07:43
Avui partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança de la DO Catalunya, per elaborar un salmó emplatat amb una crema de carabassa i una cresta de bròquil.

✏️Ingredients:

✔️Carbassa
✔️mantega
✔️Salmó
✔️Pebre
✔️Bròquil
 

📖Preparació:

Posem al forn la carabassa sencera durant 1 hora a 180 graus.

- La traiem de forn, la netegem i la triturem amb la mantega, l’oli, la sal i el pebre.
- Marquem el salmó a la paella sense oli i salpebrem al gust.
- Fem una pols de bròquil que afegirem per sobre del salmó.
- Ho posem al forn 3 minuts.
- Emplatem la crema i el salmó amb la pols de bròquil.

Salut i bon profit!

Podeu veure la recepta aquí

Vi blanc de xarel·lo amb criança amb un salmó a la planxa amb salsa de carabassa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍽 Avui tenim de la mà de @docatalunya , un vi blanc de xarel·lo amb criança acompanyant un salmó emplatat amb una crema de carabassa i una pols de bròquil. ✏️Ingredients: ✔️Carbassa ✔️mantega ✔️Salmó ✔️Pebre ✔️Bròquil 📖Preparació: ▪️Posem al forn la carabassa sencera durant 1 hora a 180 graus. ▪️La traiem de forn, la netegem i la triturem amb la mantega, l’oli, la sal i el pebre. ▪️Marquem el salmó a la paella sense oli i salpebrem al gust. ▪️Fem una pols de bròquil que afegirem per sobre del salmó. ▪️Ho posem al forn 3 minuts. ▪️Emplatem la crema i el salmó amb la pols de bròquil. Salut i bon profit! #receptes #recetas #reelsfood #docatalunya #vicatalà #tardor #vinsdeproximitat #maridatge #gastronomia #food #salmo #salmon #vinscatalans

Una publicación compartida de Cupatges (@cupatges) el

Participació