Tenim una
garnatxa blanca de la DO Catalunya amb una mica de criança i li cuinarem uns
espaguetis de gamba vermella amb la bisque dels seus caps.
Recepta d'espaguetis de gamba vermella
✏️
Ingredients:
✔️ 400 g d'espaguetis
✔️ 200 g de gamba vermella
✔️ 1 ceba
✔️ 1 pastanaga
✔️ 1 tomàquet
✔️ 50 g de tomàquet sec
✔️ 1 all
✔️ Sal i pebre
✔️ Julivert
📖
Preparació de la recepta d'espaguetis amb gambes:
- Pela les gambes, reserva la carn i salteja en una paella la resta amb l'all, la pastanaga i la ceba tallada a
brunoise.
- Ofega l'elaboració amb aigua i deixa coure 8 minuts.
- Tritura-ho tot i cola-ho. Reserva la bisque.
- Cou al gust la pasta en aigua salada. Escorre-la.
- En una paella salteja l'all i el tomàquet sec amb oli, afegeix els espaguetis i la bisque.
- Afegeix les gambes 2 minuts abans perquè es coguin.
- Emplata i decora amb julivert.
La garnatxa blanca al servei dels productes del mar potencia la seva salinitat i compensa les notes lleument dolces del marisc. Maridarà a la perfecció amb pastes amb tocs de mar, peixos i marisc.