maridatge

Panettone de xocolata amb Cava Castell d'Or Orgànic

Us proposem una combinació segura per aquestes festes; un Panettone amb un Cava brut de Castell d'Or

​Ou de reig i cansalada del coll amb Cuvée Especial de Rovellats

| 12/12/2022 a les 20:11h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Castell d'Or Orgànic, Panettone de xocolata
Els àpats de les festes de Nadal requereixen sempre postres i bombolles. No serem nosaltres qui estigmatitzarem els Caves per a les postres. No. El Cava, segons la criança i el sucre que porti, ens pot acomppanyar tot un àpat de principi a final. Des dels aperitius, passant pels primers i segons plats (pasta, canalons, marisc, peix, carn...) i acabant per les postres, més o menys dolces.

Tot i així, els àpats festius i els brindis s'han de fer, sí o sí, amb bones bombolles. Per això us proposem unes postres molt típiques de Nadal, els Panettones de fruita o xocolata (ja siguin elaborats a casa o comprats al vostre forn de confiança), i que els combineu amb el Cava Orgànic Brut de Castell d'Or.
 
Un cava d'aspecte visual molt pàl·lid, amb moltes aromes de fruita tropical i fruita blanca i una bombolla fina i ben integrada.
Un escumós que us pot acompanyar tot l'àpat, sobretot si feu carns blanques, peixos o mariscs, però que de ben segur la seva acidesa, la criança (mínim 14 mesos) i la mica de sucre (és un Cava Brut) us harmonitzarà a la perfecció amb un Panettone de xocolata.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008