El celler bagenc Oller del Mas va commemorar ahir el seu vintè aniversari acompanyat de
465 restauradors i amics. Una celebració on l'agraïment va marcar tots els discursos. Un esdeveniment per celebrar i commemorar dues dècades de creixement en el sector vitivinícola.
3 masterclass de les marques Macallan, Hibiki i Roku Gin van començar la vetllada, amb maridatges i còctels únics de la mà dels Brand Ambassadors que no van deixar indiferent a cap participant.
A la vetllada no hi podia faltar el tradicional tast a cegues per parelles que celebrava la 5a edició i 30 parelles van competir per encertar 4 vins de tot el món. El jurat va estar format per Agustí Torelló, Frank Margenat, Anna Vicens, Carles Muray i Josep Pelegrín i un escenari únic: el celler de barriques.
La parella guanyadora va ser
Amor Velasco i Enric Garcia que van guanyar
una nit a Les Cabanes amb un
menú degustació al Bages 964 i un tast exclusiu de vins. Els segons classificats, Pilar Garcia i Anna Castillo es van emportar 2 màgnums d'Arnau Oller juntament amb dos àpats del Restaurant Bages 964 i els tercers classificats, Diego Alias i Jordi De Las Heras, un lot de vins de l'Oller del Mas.
A les 20:30 h el pati del Castell va rebre els 465 assistents al sopar. At Roca, Carpier, Huítres Poget, Collverd, Caseus Formatgers, Puigfitó, La Selecta, Juvé & Camps, Roku Gin, Pata Negra i el Raiguer, juntament acompanyats d'aperitius del Restaurant Bages 964.
El mag Joaquin Matas, finalista de Got Talent, va amenitzar una nit que es tancava amb l'última sorpresa de la mà dels treballadors del celler que van voler homenatjar al propietari del celler, Frank Margenat, amb un pastís i un discurs en nom dels 87 treballadors. Un emotiu final que va seguir amb copes i disc joquei fins a les 3 de la matinada.