gastronomia

Dabiz Muñoz tanca el seu restaurant a Barcelona

El xef madrileny no vol marxar de la capital catalana i espera trobar un nou espai per al Goxo abans de l'estiu

Quins són els aliments que més augmenten de preu segons l'OCU?

, Barcelona | 03/01/2024 a les 20:10h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Dabiz Muñoz
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del projecte a Barcelona
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del projecte a Barcelona | ACN
El xef d'alta cuina i millor cuiner del món durant tres anys consecutius, Dabiz Muñoz, tanca el seu restaurant a Barcelona. El GoXo va obrir ara fa dos anys, després de la pandèmia, i era el primer projecte del madrileny més enllà de la capital de l'Estat. Ara bé, Muñoz no vol marxar encara de la capital catalana i ha sortit a tancar els rumors.

Tot plegat sorgeix arran de la fi de la relació laboral entre el GoXo i l'hotel NH Collection Constanza de Barcelona, on s'ubicava fins ara el restaurant, al barri de les Corts. El local va treballar primer amb el repartiment a domicili en un període encara complicat per la pandèmia i posteriorment es va establir com a restaurant físic.

Però el comiat no és definitiu. Tal com ha explicat el cuiner a través de El Periódico, el negoci no marxa de manera definitiva de Barcelona i ja treballa per trobar un nou espai per al GoXo abans de l'estiu. Es produeix la casualitat que el cuiner també canvia la ubicació del Diverxo de Madrid, amb tres estrelles Michelin, i que també deixa un hotel NH.

Cal recordar que Muñoz és un prestigiós i conegut xef arreu del món, de fet, aquest mateix 2023 va ser guardonat com el millor cuiner del món en els Best Chef Award. El xef madrileny destaca per la seva creativitat i capacitat per experimentar amb diferents ingredients provinents d'incomptables indrets. De fet, sempre ha deixat clar la seva tendència a oferir noves experiències als comensals dels seus restaurants.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008