La DO Montsant, de gira per les escoles d'hostaleria i sommelieria

Des del consell regulador es faran una sèrie de tastos formatius com a exercici de divulgació fonamental per tal d’apropar-se als professionals del futur

​Un vi rosat català entre els millors rosats del món segons Wine-Searcher

| 19/01/2024 a les 06:56h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Montsant
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Montsant arrenca aquest mes de gener una nova edició de la gira per escoles d’hostaleria i sommelieria de Catalunya per tal de donar a conèixer les particularitats de la DO i apropar els vins Montsant als estudiants.
 
Després dels bons resultats de la passada edició, portada a terme durant el 2022, la DO Montsant recupera aquesta sèrie de tastos formatius com a exercici de divulgació fonamental per tal d’apropar-se als professionals del futur i formar-los, amb l’objectiu que tinguin una concepció completa i correcta de què és i com es treballa a la DO Montsant, i de com són i s’elaboren els seus vins.
 
La gira comença el pròxim dimecres 24 de gener al CETT, amb els estudiants del curs de Diploma de Sommelier, i continuarà dilluns 29 a l’Escola d’Hostaleria d’Osona, amb un tast de zonificació per als estudiants del Grau Superior de Serveis de Restauració.
 
Ja al febrer, els vins Montsant tornaran a Manresa, per apropar-se al Curs de Sommelier Professional de l’Escola Joviat (12 de febrer), i viatjaran fins a Tortosa per participar del curs de Tècnic Superior en Restauració de l’Institut Dertosa, dilluns 26 de febrer.
 
El mes de març, el torn serà pels estudiants de l’ESHOB (4 de març), l’Escola d’Hostaleria de Sitges (7 de març) i l’Escola d’Hostaleria del Vallès (14 de març).
 
La DO Montsant continua treballant amb altres escoles per tal d’apropar-se al màxim nombre d’alumnes possible. Així, estan previstos també tastos formatius amb els estudiants del Grau Superior de Noves Tendències en Sumilleria de l’Escola d’Hostaleria de Girona, i a l’Institut Escola d’Hoteleria de Barcelona.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Aires de Garbet, un dels vins més emblemàtics del celler Perelada (D.O. Empordà), ha estat inclòs en The World’s Best Sommeliers’ Selection.
Imatge il·lustrativa
​"Sense", amb 150 referències -zero alcohol- està situada al cor del barri de Gràcia
Imatge il·lustrativa
El primer concert tindrà lloc el proper dijous 7 de març al celler vell de Vins El Cep (Can Llopart de les Alzines, Espiells).