Grup Freixenet celebra el 50è aniversari de Cordón Negro

Principals novetats de la companyia: Elyssia Brut Nature, gamma de vins Homenaje de Segura Viudas, rellançament dels vins Monólogo afegint un Ribera del Duero i nova imatge de la gamma de Champagne Alfred Gratien

Hotel Wine Fest, el nou festival que combina hotels de luxe i grans vins

| 31/01/2024 a les 07:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Turisme i Vi, Cordón Negro, Grup Freixenet
Grup Freixenet, líder mundial en vins escumosos de qualitat, serà present a la quarta edició de la Barcelona Wine Week, la cita internacional més important del sector del vi a l'Estat, que reuneix centenars de cellers. La companyia celebrarà a la fira amb una festa el 50è aniversari del llançament de Cordón Negro, el seu cava més universal i icònic. A més, els visitants podran descobrir les novetats del Grup Freixenet i una àmplia proposta de tasts i maridatges a l'estand C101 del Pavelló 8 durant l'esdeveniment, que se celebra del 5 al 7 de febrer al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.
Cordón Negro, el cava més universal de Freixenet, celebra el 2024 el seu 50è Aniversari com un dels caves més emblemàtics de Freixenet caracteritzat pel negre mat de la seva icònica ampolla esmerilada. Conegut a escala internacional com “The Black Bottle” des del seu llançament el 1974, va començar a destacar especialment als Estats Units, el primer país on va aconseguir ser número 1 com a escumós mètode tradicional importat el 1983.
 
Va ser una revolució al sector per la seva factura moderna, una aparença sofisticada i un procés d'elaboració innovador, sent el primer cava a fermentar a temperatura controlada per potenciar les aromes i la frescor, adaptant-se així als gustos del consumidor. Ha estat reconeguda en nombroses ocasions per reconeguts concursos internacionals, destacant la medalla a millor cava del món atorgada per The Champagne & Sparkling Wine World Championships el 2021 i 2022, prestigiós concurs encapçalat pel reconegut escriptor i crític de vi britànic Tom Stevenson.

A més, Grup Freixenet presenta diverses novetats de producte a la fira. La gamma Elyssia de Freixenet s'amplia amb el llançament del nou Elyssia Brut Nature, un cava fresc amb nas elegant que destaca per les aromes de flors blanques, fruita madura i un toc de mel. A la boca és rodó, equilibrat i elegant, ideal per a maridatges gastronòmics gràcies a la seva versatilitat.
Per la seva banda, Segura Viudas presentarà la seva nova gamma de vins premium “Homenaje”, composta per tres vins DO Catalunya: blanc, rosat i negre; que es llançaran a la primavera del 2024. Es tracta de vins molt gastronòmics i focalitzats en la restauració. 

La gamma de vins Monólogo inicia una nova etapa amb el rellançament d'una imatge renovada, d'estil actual, modern i contemporani, per als vins DOC Rioja i DO Rueda. A més, la marca llança Monólogo Ribera del Duero per al canal restauració, ampliant així el seu portfoli incloent una de les regions vitivinícoles més prestigioses d'Espanya.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008