Nova imatge de ‘L’Om’, del Celler Masroig

La imatge, presentada a la Barcelona Wine Week, és un homenatje a la bellesa natural de la Serra d’Almos

| 07/02/2024 a les 06:49h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins i Cellers, Celler Masroig
El Celler Masroig presenta aquests dies a la Barcelona Wine Week la nova imatge del seu vi L’Om. Un canvi d’etiqueta que té com a objectiu donar visibilitat a la Serra d’Almos, el paratge natural on creixen les vinyes d’on neix aquest vi.

L’evolució en la imatge de L’Om respon també a la voluntat del Celler Masroig d’apostar per la sostenibilitat del territori. Entre els projectes en què es troba immers el celler està la preservació de l’Espai Natural Protegit de la Serra de Llaberia: “Des del celler, condicionem infraestructures per ajudar al foment de la ramaderia en zones estratègiques per a la conservació de la biodiversitat i el control d’incendis forestals en paratges naturals del territori com ara la Serra de Llaberia”. 
Entre aquestes infraestructures es troba un punt d’emmagatzematge de biomassa per alimentar la ramaderia. A més, les vinyes que el Celler Masroig té ubicades a la Serra de Llaberia actuen com a tallafocs, ajudant així a fer que el paisatge estigui preparat per resistir i recuperar-se dels incendis.

Sobre L’Om

Elaborat 100% amb garnatxa negra, aquest vi d’essència eminentment artesanal, prové de raïms seleccionats de les vinyes velles de més altitud (400m) del Celler Masroig, situades a la Serra d’Almos, a la zona sud-est de la DO Montsant.

Envellint durant 8 mesos en botes de roure francès i posteriorment en ampolla, L’Om és un vi de color cirera picota intens i brillant. Amb aromes a fruita madura i notes a torrats i especiats procedents de la criança, en boca és un vi equilibrat, intens, llarg i persistent. Un vi elegant i equilibrat que expressa la bellesa natural de la Serra d’Almos.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008