​Més de 250 persones rendeixen homenatge a Carlos Esteva

Un esdeveniment ha reviscut el tast dels “12 autors i els seus vins” 10 anys després i els assistents han gaudit, en primícia, de la projecció del documental ‘La lluita per allò invisible’.

Jordi Grau: “Ens falta recuperar la quotidianitat i que no sigui un fet excepcional el de beure vi”

| 12/02/2024 a les 08:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins i Cellers, Carlos Esteva
Imatge il·lustrativa
El celler Can Ràfols dels Caus va recordar Carlos Esteva amb la reedició de la festa ''12 autors i els seus vins'' que ell mateix va convertir en especial, icònica i artística fins al 2014.

Ha estat, per a la família de Carlos, la millor ocasió per rendir-li un homenatge entre amics íntims, de professió, cellerers admirats i familiars. La jornada, marcada per un dia assolellat, va començar amb un esmorzar entre bombolles dels millors vins escumosos.

Al migdia es va projectar, a la sala d'embotellat, un documental que narra la vida de Carles des del seu naixement, fent un repàs emotiu de tots els esdeveniments que el van portar a crear el celler Can Ràfols dels Caus i la seva relació amb el vi, el paisatge del Massís del Garraf i l'art. E

ntre aplaudiments, el públic  es va dirigir a la sala de botes on els 12 cellerers/autors van donat veu als seus vins elegits amb afecte per a l'ocasió: Telmo Rodríguez, Enric Soler, Álvaro Palacios, Roc i Leo Gramona, Ramon Parera, Pedro Ruiz, Fabio Algueira, Juan Manuel Hidalgo, Juan Carlos López de Lacalle i Carlos López de Lacalle, Dirk Niepoort, Thibault - Liger Belair i Jean François Clouet.

Per posar punt final a la jornada, el Grup Tragaluz va oferir un dinar als jardins de la finca maridada amb vins del celler i incloent-hi ampolles d'anyades antigues obertes per a l'ocasió.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008