​José Hidalgo Camacho, nou director tècnic del grup J&C Prime Brands

Hidalgo liderarà els projectes de la mà de Toni Cantos, enòleg de Juvé & Camps i Propietat d'Espiells, de José Manuel Pérez Ovejas, assessor estratègic de Pagos de Anguix, a Ribera del Duero, i Pep Jiménez, director de viticultura de les tres Cases.

Wine Spectator, Decanter i Meininger: Unanimitat lloant aquest Cava

| 14/02/2024 a les 19:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, ​José Hidalgo Camacho, J&C Prime Brands
José Hidalgo
José Hidalgo
José Hidalgo Camacho s'incorpora com a director tècnic del grup cellerer comprès per les dues Cases del Penedès capitanejades per l'enòleg Toni Cantos: Juvé & Camps, elaboradora d'espumosos de llargues criances, i Propietat d'Espiells, de vins tranquils, així com Pagos de Anguix, el més recent dels tres cellers situat a la Ribera del Duero, que compta amb el suport estratègic i vitivinícola de José Manuel Pérez Ovejas. Al seu torn, coordinarà les tasques de viticultura de tots els projectes, liderades per Pep Jiménez.

L'arribada del nou tècnic vol potenciar el prestigi pel qual treballen des dels seus inicis, assegurant el manteniment dels estàndards que els caracteritza: vinyes ecològiques, viticultura de respecte i elaboracions de màxima qualitat.

Meritxell Juvé, CEO i 4a generació familiar, ha comentat que el nomenament de José Hidalgo reforça, aportant el seu lideratge i experiència, la direcció del grup i posa en valor la coordinació entre els equips tècnics i de viticultura amb els quals es compta en l'actualitat. Aquesta decisió -assegura-, "marca l'inici d'una nova etapa que seguirà el camí estratègic traçat per la família, reafirmant el compromís dels seus cellers amb la qualitat i l'excel·lència en l'elaboració de vins".

José Hidalgo, enginyer i prestigiós enòleg, compta amb una àmplia trajectòria tant nacional com internacional, havent desenvolupat la seva carrera a Napa Valley i adquirit coneixement i experiència en reconeguts cellers del sector. Avui, amb més de 18 anys d'experiència, el riojà promet sumar esforços, liderant al ja cohesionat equip per mantenir la seva reputació al llarg dels anys i els seus estàndards de màxima qualitat. Una col·laboració que promet que donarà de parlar i que, segur, portarà nous èxits.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
El concurs internacional dedicat a la varietat de raïm garnatxa ha publicat els resultats de la seva 12a edició, celebrada a París
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat 'M'ho ha dit un ocellet'
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat "M'ho ha dit un ocellet"
Sergi Cortés
L'Iduvina elabora vins amb raïm propi a Porrera
Imatge il·lustrativa
1.500 ampolles d’un Gran Reserva Brut Nature procedent de la vinya de pinot noir més antiga del Penedés.