Cava Guilera, un petit celler familiar de Subirats especialitzat en criances llargues, ha completat el disseny dels tres caves més representatius del celler:
Guilera, Musivari i Agosarat. Aquesta triologia de productes Gran Reserva està elaborada amb el cupatge tradicional del cava (xarel·lo, macabeu i parellada), mostra l’art de la paciència marca de la casa i és una oda a la versatilitat gastronòmica del cava.
El
Guilera és un homenatge a la segona generació: Pere Guilera i Maria Massana. La nova etiqueta representa una posta de sol i és una oda a la sincronicitat de la vida. El Guilera és un cava fi, clàssic i elegant, té un
mínim de 60 mesos de criança i presenta l’anyada 2018.
El
Musivari és un homenatge a la tercera generació: Pere Guilera Massana. El seu disseny minimalista representa un mosaic de paisatges i és una oda a l’harmonia. El Musivari és un cava fresc, profund i delicat, té una criança de
més de 192 mesos i presenta l’anyada 2007.
L’
Agosarat és un homenatge als fundadors de Cava Guilera: Isidre Guilera i Maria Sardà. L’etiqueta representa el big-bang fundacional i és una oda a la valentia. L’Agosarat és un cava potent, melós i axeresat, té una criança de
més de 204 mesos i presenta l’anyada 2006.
Tots els productes de la trilogia incorporen
braille inclusiu a l’etiqueta, una tècnica que permet oferir informació a persones invidents i que també s’integra a la composició, jugant amb la llum, la forma i el color. El braille inclusiu ofereix una experiència sensorial i artística i és un llenguatge accessible per a tots.