Enoturisme: Paleotast al celler Llopart el pròxim 11 de maig

Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa

​Corpinnat i les seves empreses, en xifres

| 16/04/2024 a les 07:12h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Llopart
Imatge il·lustrativa
Les caves Llopart i l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont de l'Universitat
Autònoma de Barcelona han preparat conjuntament una activitat cultural que pretén apropar
als enoturistes al passat prehistòric del Penedès.

Isaac Casanovas i David i David Basanta, són els caps de l'equip de paleontòlegs que treballa cada estiu en el jaciment dels Casots-Subirats. Aquest jaciment va ser declarat Bé Cultural d'Interès Nacional i està considerat un dels més importants del Miocè a nivell Europeu. En aquet indret s'hi ha trobat milers de fòssils corresponents a més de 70 espècies diferents, algunes de noves per la ciència.
 

Arrel d'una visita a les caves Llopart ambdós equips van entrar en contacte i varen dissenyar una activitat per donar a conèixer tota aquesta riquesa històrica combinant-la amb una activitat de senderisme i tast de vins.

El participants en la jornada podran gaudir d´una activitat molt educativa mentre descobreixen el paisatge, l'entorn vinícola de l'Heretat Can Llopart de Subirats i els vins de la casa.

Si voleu assistir, envieu un correu aquí.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
El concurs internacional dedicat a la varietat de raïm garnatxa ha publicat els resultats de la seva 12a edició, celebrada a París
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat 'M'ho ha dit un ocellet'
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat "M'ho ha dit un ocellet"
Sergi Cortés
L'Iduvina elabora vins amb raïm propi a Porrera
Imatge il·lustrativa
1.500 ampolles d’un Gran Reserva Brut Nature procedent de la vinya de pinot noir més antiga del Penedés.