​Els Clàssic Penedès maridaran amb gastronomia de l’Escola de cuina de la Mireia Carbó

“Clàssics de la Cuina Catalana & Clàssic Penedès” és un cicle de tallers de cuina de l’escola de la Mireia Carbó.

| 04/05/2024 a les 09:40h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Clàssic Penedès, classic penedès
Imatge il·lustrativa
El cicle de tallers "Clàssics de la Cuina Catalana & Clàssic Penedès" a l'Escola de cuina de la Mireia Carbó és una iniciativa que combina el millor de la gastronomia catalana amb una selecció de vins escumosos Clàssic Penedès. Aquesta experiència única ofereix als assistents l'oportunitat de cuinar i després maridar els seus plats amb els vins escollits pels experts de Clàssic Penedès.

Durant els tallers, representants dels cellers de Clàssic Penedès visitaran l'escola per presentar una selecció dels seus vins escumosos, que seran tastats en combinació amb els plats elaborats pels participants. Aquests tallers no només enriquiran els coneixements culinaris dels assistents, sinó que també els introduiran en l'art del maridatge, permetent-los descobrir les harmonies perfectes entre menjar i vi.

Algunes de les sessions programades d’aquest cicle amb Clàssic Penedès seran l’11 i el 16 de maig amb el taller de “Paella de peix i marisc, arròs caldós de gambes i rissotto de bolets i botifarra" i el 15 de maig amb el taller de cuina catalana. Cada sessió promet ser una exploració del patrimoni culinari català acompanyada de vins escumosos Clàssic Penedès.

A més de ser proveïdors exclusius de vins per a l'Escola de cuina de la Mireia Carbó, la DO Penedès organitza tasts de vins regulars, amb una sessió especial dedicada als Clàssic Penedès prevista per al 7 de juny.

Per a més informació sobre els tallers, reserves i detalls addicionals, visiteu el lloc web de Mireia Carbó a www.mireiacarbo.com. Aquest cicle de tallers es preveu que continuï al llarg de l'any, oferint noves oportunitats per descobrir la riquesa de la cuina i els Clàssic Penedès.
 

Els Clàssic Penedès

Clàssic Penedès són els vins escumosos emparats per la DO Penedès que segueixen el mètode tradicional i ancestral d’elaboració. Les principals característiques d’aquests escumosos són l’elaboració 100% ecològica, la criança 100% reserva i l’origen 100% Penedès. Aquests tres punts, juntament amb la realitat vitícola del territori, converteix el Penedès en una de les zones de vins escumosos més important del món.

Els escumosos Clàssic Penedès van néixer amb la garantia de respectar una agricultura que s'integra en el medi, utilitzant mètodes tradicionals de conreu i tècniques 100% ecològiques.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
El concurs internacional dedicat a la varietat de raïm garnatxa ha publicat els resultats de la seva 12a edició, celebrada a París
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat 'M'ho ha dit un ocellet'
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat "M'ho ha dit un ocellet"
Sergi Cortés
L'Iduvina elabora vins amb raïm propi a Porrera
Imatge il·lustrativa
1.500 ampolles d’un Gran Reserva Brut Nature procedent de la vinya de pinot noir més antiga del Penedés.