La Fira Tastavins de Juneda torna el 15 de juny amb 25 cellers

Els vermuts de Dos Déus i Marmuthem, protagonistes de les jornades tècniques

La importància de la formació en la restauració: el valor del consum moderat de vi

| 15/05/2024 a les 18:20h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires
D’esquerra a dreta: Jaume Reig, Xavier Navarro, Ramon Griñó.
D’esquerra a dreta: Jaume Reig, Xavier Navarro, Ramon Griñó.
La Fira Tastatvins de Juneda celebra una nova edició el dissabte, dia 15 de juny, amb la participació de vint-i-cinc cellers, en major part de la Denominació d'Origen Costers del Segre. La mostra està organitzada Associació Tastavins de Juneda i l'Ajuntament de la localitat de les Garrigues.

El president de l’entitat, Jaume Reig, ha agrait la bona disposició dels cellers participants que “fan de la Fira Tastavins de Juneda un esdeveniment referent per a tots els aficionats al vi del territori”; així com el ple suport de l’Ajuntament. Ramon Griñó i Xavier Navarro, membres de la junta directiva de l’associació i coordinadors de la mostra també agraeixen “el compromís i col·laboració dels socis i familiars que fan de voluntaris garantint que la fira sigui tot un éxit”.

El programa s'iniciarà a les 10.30 hores amb les Jornades Tècniques "L'Art del vermut", amb els elaboradors de Dos Déus i Marnuthem com a protagonistes, en la sala polivalent municipal de l'antiga Farinera. Al mateix espai, a partir de les 17 hores, tindrà lloc el Concurs de Tast a cegues per parelles.

La Plaça Catalunya acollirà a partir de les 18.30 hores, i fins a l'1 hores del diumenge, 16 de juny, la fira amb les carpes dels cellers. Així com els punts de degustació dels establiments de proximitat, i ambientació musical.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
El concurs internacional dedicat a la varietat de raïm garnatxa ha publicat els resultats de la seva 12a edició, celebrada a París
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat 'M'ho ha dit un ocellet'
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat "M'ho ha dit un ocellet"
Sergi Cortés
L'Iduvina elabora vins amb raïm propi a Porrera
Imatge il·lustrativa
1.500 ampolles d’un Gran Reserva Brut Nature procedent de la vinya de pinot noir més antiga del Penedés.