Juvé & Camps s'incorpora a la
Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició - FIVIN, subratllant el seu suport a la recerca científica i la formació en relació amb els missatges sobre els beneficis del consum moderat de vi en la salut, essencials per a fomentar una cultura del vi conscient i responsable.
Meritxell Juvé, 4a generació familiar i CEO de Juvé & Camps, explica que “
la nostra incorporació a FIVIN reflecteix el nostre suport per garantir sempre una comunicació precisa referent al consum del vi, basada en recerques rigoroses, per a poder així transmetre aquests coneixements al públic de manera clara i precisa. Hem d'aconseguir entre tots posar en valor el seu consum en pro del seu gaudiment, de valorar el que cada ampolla amaga i sempre amb moderació, sota un missatge de respecte i bones pràctiques”.
En unir-se a FIVIN, el celler destaca en la promoció d'un estil de vida saludable, contribuint activament en la creació d'una societat més conscient i compromesa amb la salut de les persones. Un dels objectius de FIVIN és educar i informar la societat sobre els beneficis del consum moderat de vi com a part d'un estil de vida saludable i d'un patró d'alimentació sa i equilibrat com és el que preserva la Dieta Mediterrània.
El celler i FIVIN coincideixen que és crucial continuar apostant per la màxima formació als futurs professionals de la restauració i del món del vi sobre els beneficis d'un consum moderat i, per contra, els riscos associats amb l'abús de l'alcohol, especialment, als més joves.
Preparar a la nova generació de professionals amb coneixements sòlids sobre l'impacte de l'alcohol no sols els permet proporcionar un millor servei, sinó que també contribueix a una millor divulgació sobre una cultura del vi més saludable i responsable. Tots dos reincideixen en què per descomptat, qualsevol estudi sobre el vi i la salut no reemplaça el consell mèdic d'un professional.