Divendres, 4 d'octubre de 2024

La Festa de la Floració reuneix a Rovellats 250 persones

ENguany ha estat la cinquena edició del gran esdeveniment de La Carretera del Vi

Cupatges 3 de juny de 2024 a les 18:20
Els màgics jardins del celler Rovellats (Sant Martí Sarroca) han acollit la cinquena edició de la Festa de la organitzada per La Carretera del Vi. A l’acte hi han assistit 250 persones d’arreu de Catalunya –també públic estranger. Els vins i escumosos més premium dels cellers que formen la wine road han estat els protagonistes. Un showroom vinícola que s’han acompanyat d’activitats enoturístiques, música en directe a càrrec de 4EvaJazz, propostes gastronòmiques de Cal Blay. La pluja intensa que ha arribat a la darrera part de l’acte, no ha impedit  que els assistents gaudissin d’un final de festa a l’interior de la cava.

El gran esdeveniment enoturístic al Penedès


Després de les edicions als cellers Torre del Veguer (2018), Família Torres (2019), Finca Viladellops (2021) i Masia Torreblanca (2023), enguany ha estat el torn de Rovellats per acollir la Festa de la Floració. L’èxit i la satisfacció del públic d’aquest esdeveniment any rere any, l’han consolidat en el calendari enoturístic català i l’han situat com un dels actes que marquen l’inici de l’estiu al Penedès. 
 

Situat als jardins modernistes del celler, el showroom dels cellers de La Carretera del Vi ha donat la benvinguda als assistents des de les 18.30h. Una oportunitat per conèixer i tastar de la mà dels propis elaboradors, els vins i escumosos més premium de cada celler. Durant tota la tarda i vespre, també s’han celebrat diverses activitats enoturístiques com visites per conèixer la història de l’antic traçat de La Carretera del Vi a càrrec de la historiadora, Alba Gràcia, o recorreguts en Citroën Mehari pels entorns del celler, que els assistents han valorat molt positivament, així com zones chillout, un photocall i la música en directe del quartet de jazz 4EvaJazz. La gastronomia ha anat a càrrec de Cal Blay que ha ofert diversos platets i tastos elaborats amb productes propis del Penedès. Una proposta gastronòmica basada en la cuina catalana que ha acompanyat els vins i escumosos dels cellers de La Carretera del Vi.
Participació