El celler Masroig treu al mercat el seu primer vermut

‘Vermut del Masroig’ surt al mercat com "la recepta d’un poble"

| 05/06/2024 a les 12:33h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Vins i Cellers, vermut, Masroig
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig treu al mercat el seu primer vermut, Vermut del Masroig, un homenatge a tot un poble i la seva gent. Un vermut elaborat amb la fórmula de sempre, seguint la recepta tradicional del poble del Masroig, i amb garnatxa blanca i carinyena com a varietats més representatives de la zona.

El vermut s’ha presentat oficialment amb un estand propi durant el torneig de pàdel del Club Tennis Reus Monterols, on els assistents van poder gaudir en exclusiva dels primers tastets d’aquest nou vermut.

Sobre Vermut del Masroig


Elaborat amb garnatxa blanca com a vi base i mistela de carinyena, Vermut del Masroig és un vermut de color ambre brillant i fosc. Amb aromes delicades a herbes mediterrànies, presenta també notes cítriques, a espècies dolces i fruits secs.
 

En boca, és un vermut molt agradable, equilibrat i ampli, i amb un postgust llarg lleugerament amarg i intens. Es recomana servir ben fred, en got ample, amb gel, combinat amb una rodanxa de taronja, i acompanyant tota mena d’aperitius típics de la nostra gastronomia, com ara unes bones olives.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008