Pcats Comunicació rep el premi al mèrit periodístic de L'Associació Catalana d'Enòlegs

L’agència Pcats Comunicació ha recollit el premi al mèrit periodístic per la seva labor en difondre el món de l’enologia, el vi i el seu entorn

| 12/06/2024 a les 10:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Pcats Comunicació
D’esquerra a dreta: Sole G. Insua, directora de Pcats Comunicació, Delfí Sanahuja, Joan Miquel Canals, Imma Domènech, Sara Navarro i Eduard Vigili, premiats a la Nit de l’Enologia 2024
D’esquerra a dreta: Sole G. Insua, directora de Pcats Comunicació, Delfí Sanahuja, Joan Miquel Canals, Imma Domènech, Sara Navarro i Eduard Vigili, premiats a la Nit de l’Enologia 2024
Pcats Comunicació va compartir reconeixement amb Imma Domènech, guardonada com a enòloga sènior; Delfí Sanahuja, reconegut com a enòleg de prestigi; Sara Navarro i Eduard Virgili, premi al millor expedient acadèmic del Grau d’Enologia de la URV; i Joan Miquel Canals, reconegut per la seva contribució a la institució durant els seus anys com a president. Les empreses Ravago Chemicals i Rius i Rius van ser reconegudes també per la seva contribució a la celebració de la Nit de l’Enologia.

Amb 19 anys d’experiència en el món de l’agroalimentació, Pcats Comunicació va néixer en 2005 amb l’objectiu de donar resposta a empreses i entitats del sector agroalimentari que, en aquell moment, no trobaven el seu espai en les dinàmiques del gran consum, però tenien la necessitat de fer arribar els seus productes i missatges al consumidor. En l’actualitat, Pcats compta amb un grup multidisciplinari que treballa per al sector productor i elaborador, denominacions d’origen, empreses agroalimentàries, fundacions i entitats formatives i divulgatives, distribuïdores i botigues especialitzades, oferint serveis 360º i apostant per un tracte directe, proper i adaptat a les necessitats de les diferents empreses. 

Contingut relacionat

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008