Codorníu s'alinea amb Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició

Raventós Codorniu advoca per una comunicació responsable amb relació al consum moderat de vi i estil de vida saludable

La màxima distinció Bacchus 2024 Blanc de Noirs és per aquest cava

| 17/06/2024 a les 12:15h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Impacte i Sostenibilitat, Codorníu
Amb l'objectiu d'educar i conscienciar la societat, el grup s'alinea amb la missió de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN), des del seu patronat, assegurant que qualsevol informació relacionada amb el consum moderat de vi es basi en evidències científiques.

Sergio Fuster, director general de Raventós Codorniu, subratlla la importància de la veracitat i responsabilitat en la informació: "És fonamental que les empreses del sector del vi assumeixin un rol responsable en la comunicació cap al consumidor. Creiem fermament en la necessitat de proporcionar informació veraç i basada en estudis científics, tasca que realitza FIVIN informant sobre els beneficis d'un consum moderat de vi, sempre en el context d'un estil de vida saludable i des de la ciència”. En aquest sentit, Fuster afegeix que la "informació correcta i veraç no només beneficia els consumidors sinó que també enforteix la confiança en la nostra marca i en la indústria del vi en general."
 

Sergio Fuster, director general de Raventós Codorníu Foto: Codorníu



Per a FIVIN, la defensa del vi com a part integral de la nostra cultura i alimentació és essencial. La col·laboració amb Raventós Codorniu reforça el propòsit de la fundació en promoure una cultura de consum responsable, informant i educant el públic en general sobre els efectes positius del consum moderat de vi, sempre des d'una perspectiva científica i transparent.

És crucial informar els més joves amb missatges que promoguin un consum responsable i moderat. Per això, FIVIN desenvolupa programes educatius que orienten les noves generacions i, especialment, els futurs professionals de la restauració sobre com gaudir del vi de manera saludable i responsable.

Actualment, existeix evidència científica que demostra que el vi, consumit amb moderació, pot formar part d'un estil de vida saludable i té beneficis contrastats per a la salut, sempre en el context d'adults sans. No obstant això, FIVIN recorda els perills del consum abusiu i els seus efectes perjudicials en la societat. En aquest sentit, la fundació treballa per posar en valor la importància de la moderació i la prevenció del consum abusiu. Qualsevol estudi sobre el vi i la salut no substitueix el consell mèdic d'un professional.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008