​Segura Viudas s'alia amb la xef Vicky Sevilla per la nova gamma de vins Homenaje

Formada per un negre, un rosat i un blanc, la gamma Homenaje ha estat creada pensant a complementar l'alta cuina

​Freixenet obté el certificat Sustainable Wineries for Climate Protection

| 17/06/2024 a les 17:07h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins i Cellers, Segura Viudas, Vicky Sevilla
Imatge il·lustrativa
Segura Viudas presenta la seva nova gamma de vins premium Homenaje, constituïda per tres vins: un negre, un rosat i un blanc. Aquests vins, creats per a homenatjar la tradició vitivinícola del celler i les seves arrels, completen el portfolio de productes que ofereix la marca.

Els vins de la gamma Homenaje són un pas més en l'aposta de la marca per la gastronomia. Han estat creats pensant a complementar l'alta cuina, oferint un sabor i qualitat excepcional. La imatge de les seves ampolles s'inspira en les icòniques ampolles de Segura Viudas Reserva Heredad, cava insígnia de la marca.

Ens il·lusiona continuar innovant, però quan és rememorant les nostres arrels, encara més. Llançar una nova gamma de vins per a Segura Viudas és una manera d'homenatjar l'alta cuina, brindant als amfitrions una experiència gastronòmica única i incomparable. Estem segurs que aquests vins seran un acompanyant ideal en moltes taules”, afirma Glòria Collell, International Wine Manager de Segura Viudas.

Vicky Sevilla, nova Brand Ambassador


La prestigiosa xef i referent en la cuina, Vicky Sevilla, s'ha convertit en la nova ambaixadora de marca de Segura Viudas. Vicky és la xef més jove a obtenir una estrella MICHELÍN a Espanya, pel seu restaurant Arrels, i també compta amb un Sol de Repsol. El seu talent s'ha vist reconegut en múltiples premis, com ‘New Talent of the Year 2023’ per la Llisti Mediterranean. A més, el seu restaurant Arrels ha estat recentment inclòs en la reconeguda llista dels 30 millors nous establiments d'Europa, rànquing realitzat per la guia gastronòmica Opinionated About Dining (OAD).
 

Cèlebre per la seva innovadora cuina valenciana, Vicky transmet valors compartits amb el celler com l'autenticitat i integritat, la sostenibilitat i les tradicions a través de les seves creacions culinàries, amb forta personalitat i elaborades amb productes de proximitat. A més, la filosofia del seu restaurant Arrels – que va obrir en solitari quan només tenia 25 anys – enllaça a la perfecció amb el caràcter de Segura Viudas, marcat pel respecte per les arrels. En aquest sentit, l'objectiu d'aquesta aliança és transmetre la importància de respectar les arrels de l'alta gastronomia i l'enologia, a l'hora de destacar la necessitat de protegir i preservar la terra. La marca comptarà amb la xef com a ambaixadora de marca tant en l'àmbit nacional com a escala global al llarg de 2024 i 2025.

La meva col·laboració amb Segura Viudas és una celebració dels valors que compartim: autenticitat, tradició i un profund respecte per les nostres arrels", afirma la xef Vicky Sevilla. “Aquests caves i vins, amb el seu caràcter distintiu, complementen els nostres plats, millorant l'experiència gastronòmica i honrant la nostra herència culinària”.

La Gastronomia en el centre


Segura Viudas continua avançant en la seva aposta per la gastronomia, territori estratègic per a la companyia i en el qual posa especial focus per a l'hora de crear el seu porfolio de productes. El celler vol posar de manifest la importància cultural de la gastronomia i ho fa col·laborant en grans esdeveniments i celebracions relacionades amb aquest àmbit, com el Tast a la Rambla, un dels esdeveniments culinaris de referència a Barcelona, que recentment ha celebrat el seu 10è aniversari. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008