Codorníu llança un podcast per a "celebrar-nos més", presentat per Ana Milán

Creat en col·laboració amb Vanity Fair, 37 minuts comptarà amb convidats excepcionals com Belén Cuesta, Hugo Silva, Alfonso Bassave o Zahara

Codorníu s'alinea amb Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició

| 05/07/2024 a les 09:37h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins i Cellers, Codorníu
Imatge il·lustrativa
Codorníu i Vanity Fair estrenen 37 minuts per a celebrar-nos més, un podcast que convida a celebrar l'estiu i la vida. Tindrà a l'actriu Ana Milán com a presentadora i cada podcast serà de 37 minuts, la durada d'una posta de sol, un moment màgic que convida a aturar-se, deixar de banda les preocupacions, gaudir i compartir aquest instant especial del dia i brindar.

En els primers capítols, l'actriu Belén Cuesta, els actors Hugo Silva i Alfonso Bassave o la cantant Zahara desvetllaran els seus estius de pel·lícula, els seus destins inoblidables, els seus plans favorits per a l'època estival o la seva manera de parar i desconnectar. I brindaran per tots aquells moments o estius que mereixen ser celebrats.

37 minuts per a celebrar-nos més es pot escoltar a Spotify, YouTube Music, Vanity Fair i en el compte d'Instagram de Codorníu (@codorniuglobal) amb una periodicitat quinzenal. El primer capítol, amb Hugo Silva, ja està disponible.

Codorníu, pionera del sector del cava, ha basat les seves últimes campanyes en el lema ‘Celebrem-nos més’ i ‘No esperis per a celebrar tot allò que tens’, un missatge amb què anima a valorar tot allò que ja tenim i no esperar a una gran fita per a començar a celebrar.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008