The New York Times recomana un vi català de menys de 20 euros

Eric Asimov, crític del diari americà, recomana 20 vins per l'arribada de la calor.

Aquest és el millor Priorat segons la crítica anglesa més influent

| 08/07/2024 a les 16:08h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Tendències del Vi, New York Times, New York Times
Context: Èric Asimov, crític de vins del diari The New York Times, ha recomanat un escumós català entre vint vins per sota del 20 euros.

Per què és important? Per què Èric Asimov és dels crítics més influents del planeta i per què podeu comprar el vi per menys de 20 euros en qualsevol botiga especialitzada.
 

Al detall: L'escumós recomanat és el Cava Bertha Brut Nature Reserva. El crític diu d'ell que "és una excepció" dels molts productors bons que han abandonat la denominació d'origen Cava. Un Cava ecològic de les tres varietats tradicionals (xarel·lo, macabeu i parellada) del que destaca "l'excel·lent oferta entre els vins escumosos d'aquest preu".

T'agradarà si... T'agraden els escumosos frescos, amb aromes herbàcies i florals i notes torrades lleus dels 15 mesos de criança.

Pots veure els vins recomanats en aquest enllaç.



 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008