La primera distinció de Mas Albornà per les empreses amb compromís social és per Família Torres

Aquest guardó distingeix l'empresa vinícola perquè és una organització compromesa amb les persones del territori des de fa més de 45 anys

| 10/07/2024 a les 11:05h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Impacte i Sostenibilitat, Mas Albornà, Família Torres
Família Torres és una empresa compromesa amb les persones del territori des de fa més de 45 anys
Família Torres és una empresa compromesa amb les persones del territori des de fa més de 45 anys
La Fundació Mas Albornà ha fet el lliurament del seu primer guardó “EMPRESA QUE CREA OPORTUNITATS” al celler Familia Torres, amb el qual reconeix públicament aquesta empresa vinícola per la llarga trajectòria de col·laboració, confiança i aposta per la fundació.

Segons Joan Clotet, director general de l'entitat, “Comptar amb empreses com Família Torres fa que avui siguem més forts i tinguem més força per construir junts un territori més socialment just i responsable". El guardó l'ha recollit Mireia Torres, directora d'Innovació i coneixement del celler i presidenta de la Fundació Família Torres, en una trobada que ha tingut lloc al celler Waltraud, a Pacs del Penedès.
 

Mireia Torres ha destacat que amb Mas Albornà hi ha hagut “una col·laboració continuada de més de 45 anys que ha anat més enllà de la d'un client-proveïdor convertint-se en una relació més propera, de soci de confiança i estratègic”.

El guardó ha estat elaborat en un dels tallers ocupacionals de la Fundació amb la finalitat d'infondre l'ADN social de la Fundació fins a l'últim detall i crear un símbol que reconeix el compromís de les empreses que, conjuntament amb Mas Albornà, construeixen juntes un Penedès amb més compromís social.

Història d'una relació d'èxit

La relació entre la Fundació Mas Albornà i Família Torres va començar per Nadal de l'any 1978 quan van contractar els serveis de l'àrea de manipulats de la Fundació com a suport extraordinari per fer l'encaixat de les ampolles dels lots de Nadal. Una mesura que va acabar convertint-se en un suport extern recurrent i, amb el pas dels anys, en una història referent de col·laboració i compromís social al Penedès. Dels primers treballs d'encaixat d'ampolles, es va passar a fer altres tasques de continuïtat tant l'àrea de manipulats (etiquetatge, neteja d'ampolles, promocions...) com en altres, com ara suport a la cuina del restaurant o el premiat i reconegut projecte educatiu inclusiu “Viu la Vinya”.

Aquesta relació sostinguda en el temps va portar a una relació de client-proveïdor molt estable, ferm i basada en la confiança, fins al punt que es va signar el primer contracte de serveis externs que va tenir lloc a Catalunya, un servei que permet que un equip professional del Centre Especial d'Ocupació desenvolupi una activitat productiva a les instal·lacions de Família Torres, sota la supervisió d'un responsable que actua com a enllaç entre empresa i fundació.

La relació entre Família Torres i Mas Albornà no només ha generat oportunitats laborals per a persones amb discapacitat, sinó que també ha contribuït a una inclusió social efectiva, amb quatre treballadors que han passat a formar part de l'equip de Torres de manera permanent. Alhora, el compromís de la Família Torres a la inclusió ha estat un referent positiu i un impuls per a la contractació social al territori.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Enoteca, un dels 14 vins amb 100 punts
Segons Peñín, Enoteca Gramona 2011 es converteix així en el millor vi d'Espanya
Nous cursos amb acreditació universitària
Nous cursos amb acreditació universitària
"English for Wine Aspects" i "The Sommelier's English Toolkit" ofereixen formació integral basada en cinc pilars per millorar la comunicació en anglès dels professionals del vi.
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
Família Torres, un celler proactiu contra el canvi climàtic
El celler del Penedès reutilitza el 45% de l'aigua de procés i redueix el consum hídric en un 18%, mentre disminueix les emissions de CO₂ un 37% des del 2008