Diumenge, 15 de setembre de 2024
Associació Vinícola Catalana

Castell d'Encus s'incorpora a la patronal del vi de Catalunya

El celler de Tremp reafirma així el seu compromís amb la sostenibilitat vitivinícola

Cupatges 7 d'agost de 2024 a les 16:11
Vinya de muntanya de Castell d'Encus
Context: Castell d'Encus, un celler reconegut per la seva aposta per la viticultura ecològica i la producció de vins de qualitat, s'ha unit a l'Associació Vinícola Catalana (AVC).

Per què és important? Aquesta unió reafirma el compromís de Castell d'Encus amb la sostenibilitat i la preservació del patrimoni vitivinícola català. També simbolitza una col·laboració que pot enfortir el sector vitivinícola català i posicionar-lo com a referent mundial en qualitat i sostenibilitat.

Què han dit?
  • Raül Bobet, propietari de Castell d'Encus: “La sostenibilitat i la conservació del nostre patrimoni natural i històric són fonamentals per a nosaltres. Estem encantats d’unir-nos a l’Associació Vinícola Catalana i contribuir activament a la promoció i defensa del vi català. Creiem fermament en la importància de treballar junts per enfortir el sector vitivinícola i compartir coneixements i experiències amb altres cellers”.
  • Eugeni Llos, president de l’AVC: "La seva dedicació a la sostenibilitat, la innovació i la qualitat encaixa perfectament amb els nostres valors. Estem segurs que aquesta unió serà molt beneficiosa per a tot el sector del vi català i reforçarà el nostre esforç per posicionar els vins catalans com a referents de qualitat i sostenibilitat a nivell mundial".
Participació