Divendres, 4 d'octubre de 2024
agenda

Torna Territori Efervescent, la trobada de nous elaboradors d’escumosos del Penedès

Serà el pròxim divendres 4 d'octubre a la botiga de Sant Sadurní d'Anoia, Cal Feru.

Sergi Cortés 23 de setembre de 2024 a les 07:43
Territori Efervescent, la trobada d'escumosos del Penedès, arriba a la tercera edició
Arriba la tercera edició de "Territori Efervescent" el divendres 4 d’octubre, de 18h a 22h, a Cal Feru eno·botiga, a Sant Sadurní d’Anoia. Aquesta trobada reuneix alguns dels cellers més innovadors del Penedès, amb novetats i espais de degustació per gaudir dels escumosos del territori.

Alguns dels cellers que s'incorporen: S'indorporen Ca l’Eugeni, Heretat Can Serra, Muscàndia i Vinestar a la llista dels cellers que per tercer any consecutiu hi participen: Anima Mundi, Anna Serra, Casa Jou, Celler Cairons, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Finca La Font de Jui, Finca Parera, Joan Rubió de Cal Tiques, La Salada, Mas Candí, Orda Vins, Pardas i Vinya Lluny.

Què diuen? Xavi Roig, sommelier de Cal Feru, destaca que “Cada vegada hi ha més diversitat de vins escumosos gràcies a que cada elaborador aporta la seva personalitat i identitat, i organitzant el Territori Efervescent podem donar a conèixer aquesta diversitat reunint un bon grup d’elaborados apassionats, com nosaltres, per les bombolles i pel territori.”

T’interessa si... vols descobrir nous cellers d'escumosos, t'agrada la cultura del vi i el paisatge del Penedès, o vols gaudir d'una experiència de tast única amb cellers apassionats per les bombolles.

Lloc i horari


  • Dia: Divendres 4 d’octubre
  • Horari: 18h - 22h (en dos torns: 18h-20h o 20h-22h)
  • Lloc: Cal Feru eno·botiga, Sant Sadurní d’Anoia
  • Preu: 20€ (inclou copa especial Lehmann Glass)
Per assistir-hi s’ha de comprar l’entrada al web www.calferu.com.
Participació