El llibre
Método Maître de Javier Campo González, sommelier, ha estat nominat als
Gourmand World Cookbook Awards, considerats els "Oscar" de la literatura gastronòmica.
Context: Publicat per Letrame Editorial, Método Maître ja compta amb el prestigiós segell vermell que el reconeix com a guanyador en la categoria de Professional Books, representant Espanya en aquests guardons internacionals. Els premis Gourmand, fundats el 1995 per Edouard Cointreau, destaquen els millors llibres de gastronomia i vi a nivell mundial.
Qui és? Javier Campo, conegut per l'èxit previ de El Arte del Maridaje, guardonat com a "Millor Llibre del Món 2023", torna a captar l'atenció del sector amb aquesta nova obra. Método Maître aprofundeix en la gestió del servei en restauració amb un enfocament pràctic i educatiu.
Què diu? Campo afirma que és "
un honor ser reconegut novament en un sector tan apassionant i competitiu". A través de Método Maître, busca connectar amb els lectors i oferir una nova perspectiva sobre l’art del servei i el gaudi del vi, convertint el llibre en una eina valuosa tant per a professionals com per a aficionats.