Les noves tecnologies milloren processos i redueixen tasques de poc valor afegit. La traçabilitat es consolida com un element clau de confiança.
La jornada "Indústria 5.0: Com la intel·ligència artificial pot ajudar al sector vitivinícola? Exemples i experiències" explora l'aplicació d'aquestes tecnologies al sector vitivinícola.
Context: L'esdeveniment aborda la IA en la gestió i producció vitivinícola, l'ús de fitosanitaris, la planificació i les eines d'enologia de precisió. Hi participen especialistes com Onafis i la start-up Wine Space amb el Concours Mondial de Bruxelles.
- Quan: Dimarts 26 de novembre de 9h30 a 12h30
- On: Neàpolis, Rambla de l'Exposició, 59, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona
Programa
- 9:30h Benvinguda - Eloi Montcada, clúster mànager d’INNOVI
- 9:40h Visió general de la IA - Carles Gómara, Gerent d'innovació i transformació digital d'ACCIÓ
- 10:00h Contextualització de la IA en el sector - Jordi Camós, Formador i divulgador digital
- 10:45h Exemples d'aplicació de la IA - Cristian Gandia i Joan Giralt, SESORA
- 11:05h Detecció en temps real de característiques de la vinya - TALPTECH
- 11:25h IA en la planificació de la producció - Oscar Mateu, SICMA21
- 11:45h Eficiència i sostenibilitat en enologia de precisió - Robin Le Corre, ONAFIS
- 12:00h IA als tastos de vi - Frédéric Galtier, Concours Mondial de Bruxelles
- 12:25h Precs i preguntes