Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Més de 50 artesans i productors desembarquen al Moll de la Fusta en el Festival gratuït més gran que s'ha fet mai sobre alimentació saludable a Barcelona | Més de 15 restaurants oferiran cuina sana en viu durant dos dies (30/09 i 01/10) | Hi haurà concerts i activitats per a tota la família
27/07/2017
La mostra van ser 98 supermercats danesos | iStock
L'estudi es va fer a 98 supermercats danesos, amb 3,5 milions de transaccions aleatòries durant sis mesos | Els compradors de vins van comprar més olives, fruites i verdures, llet i carn baixa en greix que els compradors de cervesa
Un estudi d’experts de la Universitat de Barcelona i del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició (CIBERobn) revela que un temps de cocció més llarg i la sinergia entre els ingredients milloren la quantitat i la biodisponibilitat de molècules antioxidants en el sofregit, una salsa de tomàquet típica en la dieta mediterrània
Amb l'arribada del bon temps s'inicia la temuda “operació bikini”. Però aquest estiu serà més fàcil desfer-se dels quilos de més, ja que dues copes de vi ajuden a cremar el greix corporal | Es aconsellable portar una alimentació sana i un estil de vida saludable com és la Dieta Mediterrània. Així com un consum moderat i responsable de vi.
Què hi ha de veritat en la tradicional relació del vi amb l'amor i el sexe? | Els vins augmenten el desig sexual? | Veritats i mites sobre aquests aliments
És molt més calòric el vi dolç que el negre? I el cava? Té moltes més calories una copa de vi negre que un plàtan? | Hem investigat diferents estudis per concloure les calories aproximades de diferents tipus de vins i caves
L'espai The Food Factory d'Alimentaria ens mostra les tendències alimentàries del futur | Superaliments, aliments intel·ligents, ingredients modificats o aliments que curen ja són una realitat
Són més saludables els productes light per ser baixos en greix? Chiara Gai analitza uns quants aliments envasats baixos en greix i n'extreu unes conclusions impactants
El consum moderat de vi aporta aspectes beneficiosos per a la salut, especialment per prevenir moltes malalties cròniques, entre elles les cardiovasculars | FIVIN és una fundació que fomenta el consum moderat de vi i promociona la Dieta Mediterrània
L'augment de pes durant les festes és una preocupació molt comuna | Recuperem un article de Chiara Gai, Sommelier, Educadora Nutricional i Cap d'Innovació de l'escola Eshob, on ens proposa un decàleg per pal·liar els efectes dels excessos