Divendres, 4 d'octubre de 2024

Nutrició

10/11/2022
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
01/10/2022
Imatge il·lustrativa
Pixabay
per Màrius Fuertes
L'enòleg i nutricionista Màrius Fuertes contextualitza algunes "obvietats" dels aspectes nutricionals del vi
18/08/2019
Imatge il·lustrativa
per Chiara Gai
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
20/07/2016
Imatge il·lustrativa
Foto: Quico Ortega
És molt més calòric el vi dolç que el negre? I el cava? Té moltes més calories una copa de vi negre que un plàtan? | Hem investigat diferents estudis per concloure les calories aproximades de diferents tipus de vins i caves
30/03/2016
Imatge il·lustrativa
per Chiara Gai
Perquè són importants, quina quantitat necessitem o quins aliments en porten? | Tota la veritat sobre els greixos Omega
07/03/2016
Louis J.S
Louis J.S
per Chiara Gai
Són més saludables els productes light per ser baixos en greix? Chiara Gai analitza uns quants aliments envasats baixos en greix i n'extreu unes conclusions impactants
29/12/2015
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes
Per Màrius Fuertes Mateu, Consultor i divulgador. Especialista en anàlisi sensorial, educació alimentària i cultura del vi.
28/12/2015
Fotolia
Fotolia | adrian_ilie825
per Chiara Gai
L'augment de pes durant les festes és una preocupació molt comuna | Recuperem un article de Chiara Gai, Sommelier, Educadora Nutricional i Cap d'Innovació de l'escola Eshob, on ens proposa un decàleg per pal·liar els efectes dels excessos
04/12/2015
Imatge il·lustrativa
per Chiara Gai
Chiara Gai, educadora nutricional, ens proposa 8 esmorzars sans i sense menjar embotits
30/10/2015
Imatge il·lustrativa
per Chiara Gai
Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional, ens aporta una mica de llum al debat dels estudis de la OMS sobre el consum de carn vermella o processada
Pàgina 1 de 1