Corpinnats, Clàssic Penedès i escumosos sense DO, bombolles de tot tipus perquè, ara que som a l'entrada de l'estiu, pugueu triar i remenar a les estanteries de les millors botigues de vins
Entrevista amb François Chartier, millor sumiller del món (1994), consultor d'alguns dels millors xefs del món com Ferran Adrià i un "geni pur!" segons Robert Parker
La companyia inicia la comercialització del nou producte de categoria Premium amb el qual pretén arribar a nous públics i, especialment, al consumidor jove | Aquest nou vi amplia la quota de mercat del vi escumós, enfortint tota la categoria
Itàlia ha liderat l'enorme pujada de l'escumós en el comerç mundial en els últims anys, ja que el 2009 va exportar el mateix que Espanya i França i ara, exporta el doble | El Champagne va suposar el 31% dels ingressos totals per exportació de vi a França, enfront del 13% que van representar el Prosecco i el Cava.
Separat en dos volums, el Ramon Francàs presenta el més nou d'aquest 2017 | En aquesta primera entrega radiografia el mercat d'escumosos pel que fa a les novetats més importants.
L'aperitiu, els entrants, l'àpat, les postres i la sobretaula són 5 moments importants del dia de nadal | Us proposem escumosos per sorprendre els comensals en cadascun d'aquests 5 moments