X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Actualitat
Líders del canvi
Impacte i Sostenibilitat
Tendències del Vi
Turisme i Vi
Saber-ne més
Vins i Cellers
Receptes de cuina
Vídeos
Gastronomia
Opinió
Espai Nutrició
Sorteigs
Diumenge, 15 de setembre de 2024
Subscriu-t'hi
Cupatges
Surt
Subscriu-t'hi
sopar
17/10/2022
DO Penedès
Sopars maridats a Sitges amb la DO Penedès
23 cellers de la DO Penedès i 8 restaurants de Sitges participen en la segona edició de Ruta Gastronòmica
04/09/2022
La xef Angélique Schmeinck cuinant al globus
|
FB/CuliAir SkyDinning
Sopar en un globus aerostàtic a 400 metres d'altitud
La xef Angélique Schmeinck fa servir el globus com a forn de convecció per cuinar els plats que després serveix als comensals
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Pòker de Corpinnats: 4 escumosos excel·lents que has de conèixer
Blanc Tranquille de Torelló: 70 anys de fruita i frescor
Vinyes Domènech celebra el 12è Dia Internacional de la Garnatxa