Imatge il·lustrativa
Javier Campo
18/04/2023
Escollim el Nuat d'Abadal, un blanc untuós i potent, per maridar aquest plat i contrarestar-ne el sabor salí del bacallà.
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
Javier Campo
15/02/2023
Aquest tradicional plat de cullera que ens apropa a la muntanya l'acompanyarem de bombolles
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
18/01/2023
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
maridatge
Imatge il·lustrativa
12/12/2022
Us proposem una combinació segura per aquestes festes; un Panettone amb un Cava brut de Castell d'Or
Ou de Reig receptes
Imatge il·lustrativa
02/12/2022
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
01/02/2022
Foie micuit caramel·litzat i Vermut Padró & Co Rojo Amargo
amanida
Imatge il·lustrativa
13/10/2021
Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.
Canelons de llagostins
Imatge il·lustrativa
09/09/2021
Aquests canelons són fets amb làmines de carbassó escaldades i farcits de marisc amb un toc oriental.
amanida
Imatge il·lustrativa
02/08/2021
Maridem el Maset Ritual 2020, amb destacades notes aromàtiques de préssec, amb una amanida de tomàquets i préssec
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
09/07/2021
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
09/06/2021
Les notes salines del pernil i del formatge comté demanen bombolles de Cava, i l'acidesa del vi netejarà el greix de la massa del croissant i contrarestarà les sevs sensacions dolces.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
04/05/2021
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
26/04/2021
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés ens proposa un "maridatge cromàtic"
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
16/04/2021
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.