Imatge il·lustrativa
Prodeca organitza més de 1.000 reunions B2B entre empreses catalanes agroalimentàries i importadors i distribuïdors internacionals
joc de cartes
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes - 3Cat
Xavier Bassa
Un participant ha posat un 10 a les cinc categoríes al restaurant guanyador per primera vegada al programa
Imatge il·lustrativa
Pexels
Catalunya lidera el ranquing amb 28 restaurants, seguida per la Comunitat de Madrid, amb 20
Imatge il·lustrativa
TV3 Joc de Cartes
Xavier Bassa
TV3 ha canviat la graella oferint un programa repetit perquè el Barça jugava (perdia) a la mateixa hora.
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes - TV3
Xavier Bassa
La guanyadora aconsegueix el premi per puntuar baix als contrincants i el restaurant que havia de guanyar, ja no existeix
reis 2024
Tortells de Reis que es venen en una pastisseria del Poblenou, a Barcelona
Tortells de Reis que es venen en una pastisseria del Poblenou, a Barcelona | ACN / Albert Hernàndez
Oriol Balaguer explica el millor mètode per presentar les postres per excel·lència d'aquest dia sense destrossar-les en l'intent
gastronomia
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del projecte a Barcelona
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del projecte a Barcelona | ACN
El xef madrileny no vol marxar de la capital catalana i espera trobar un nou espai per al Goxo abans de l'estiu
Pernil serrà
Pernil serrà | Europa Press
La temperatura i les condicions de l'espai són claus per conservar el producte sense que perdi qualitat
consum
L'increment dels preus dels 16 productes que integren la cistella nadalenca s'ha accelerat
L'increment dels preus dels 16 productes que integren la cistella nadalenca s'ha accelerat | TarragonaDigital
L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) alerta als clients a l'hora d'omplir el cistell de la compra a última hora
Nadal 2023
Escudella i carn d'olla
Escudella i carn d'olla | Real Academia Espanyola de Gastronomia
Un dels millors xefs de Catalunya comparteix les claus per triomfar amb el dinar més important de l'any
Gastronomia
Jaume Collboni i els xefs participants a la iniciativa solidària
Jaume Collboni i els xefs participants a la iniciativa solidària | Ajuntament de Barcelona
L'Ajuntament se suma a la iniciativa solidària Barcelona, un Nadal per a tothom del projecte municipal Àpats en companyia
CRÒNICA
Tots els xefs amb tres estrelles Michelin fent-se un selfie al final de la gala
Tots els xefs amb tres estrelles Michelin fent-se un selfie al final de la gala | Guia Michelin
Irene Montagut
El barceloní Disfrutar ascendeix a l'Olimp de la gastronomia amb tres estrelles i el Quirat i Suto s'estrenen amb una l'any que Espanya es divorcia de Portugal
tast de pernil
Imatge il·lustrativa
Thomas Vogel Unsplash
Xavier Bassa
A continuació et mostrem els cinc errors més comuns al tallar pernil i com evitar-los.
Imatge il·lustrativa
Lluís Costa, vencedor del concurs Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat l’any 2015, es proclama guanyador en la categoria panettone clàssic i de xocolata
Imatge il·lustrativa
TV3
Xavier Bassa
En aquest capítol dedicat a la millor mongeta del ganxet del Vallès, ha aparegut el que possiblement serà la persona més odiada del 2023, la Pilar Salazar
Imatge il·lustrativa
Formatges Muntanyola torna a guanyar l’or al World Cheese Awards i situa el Vell Reserva de cabra entre els millors del món
Imatge il·lustrativa
Pixabay
L'oli Mas Oliveras, del celler Abadal, millor oli d'Espanya segons la Guía de Vinos y Aceites de la Semana Vitivinícola
gastronomia
Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió
Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió | Cedida
La simpatia, la senzillesa i la proximitat cultivades durant anys pel prestigiós xef basc han fet d'ell un dels professionals més mediàtics de l'Estat
El pastisser Gil Prat de Roda de Ter guanya per segon cop el Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona
curiositats
Imatge d'un supermercat
Imatge d'un supermercat | Unsplash
Dos maniquins d'un torero i una sevillana i una figura d'un toro es barregen amb una senyera per promocionar els productes d'una marca catalana
Solidaritat
Vicent Guimerà del restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona amb Ada Parellada en la presentació del Gastrorecup 2023
Vicent Guimerà del restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona amb Ada Parellada en la presentació del Gastrorecup 2023 | Gastrorecup
L'Antic Molí, Villa Retiro i Albert Guzmán participen en el Gastrorecup d'enguany que organitza la xef Ada Parellada
Gastronomia
Imatge d'arxiu de Marc Ribas
Imatge d'arxiu de Marc Ribas | Adrià Costa
El cuiner ho ha anunciat aquest dissabte després d'obrir el local fa poc més d'un any
Imatge il·lustrativa
Hard Rock Hotel Madrid introdueix a la seva oferta gastronòmica una hamburguesa de pollastre dissenyada en col·laboració amb el futbolista
Gastronomia
Pa amb tomàquet
Pa amb tomàquet | Arxiu Nació
La paella i la fabada, les dues opcions culinàries que generen més consens a Espanya
Gastronomia
Una pizza del Sartoria Panatieri
Una pizza del Sartoria Panatieri | Barcelona Eats
La llista gastronòmica ja la va destacar el maig passat com la millor d'Europa
Imatge il·lustrativa
Rocambolesc
L'empresa de Jordi Roca i Alejandra Rivas obrirà a mitjans de setembre un establiment especialitzat en 'bikinis' salats.
Salut
L'entrecot de vaca rossa gallega que Aldi ha retirat de les seves botigues
L'entrecot de vaca rossa gallega que Aldi ha retirat de les seves botigues | FACUA
Els productes afectats són els "nuggets" vegetarians i els entrecots de carn de vaca rossa gallega de marca blanca
Salut
El pollastre és el principal sospitós de l'origen de dos casos de salmonel·la
El pollastre és el principal sospitós de l'origen de dos casos de salmonel·la | Pixabay
Els epicentres de les infeccions es van produir a Dinamarca i Àustria, en aquest darrer cas amb un mort
Imatge il·lustrativa
TV3
Xavier Bassa
"Els plats que han presentat no han agradat gens, de fet han rebut les notes més baixes que es recorden a la història del programa..."
gastronomia
Si hi ha un plat que defineix la gastronomia catalana és sense cap dubte el pa amb tomàquet
Si hi ha un plat que defineix la gastronomia catalana és sense cap dubte el pa amb tomàquet | Wikimedia
Nigella Lawson, estrella de la televisió britànica, inclou aquest plat de la gastronomia catalana com la recepta del dia d'aquest divendres
Pàgina 1 de 10
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Núria Altés dirigeix un celler que actualment elabora 350.000 ampolles
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera