novetats en vins catalans
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Novetats en escumosos catalans
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Prové d'una vinya centenària de garnatxa negra i té una criança en botes de roure de nou mesos
novetats de caves catalans
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Els vins de la setmana
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
novetats de vins catalans
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
tastos
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
concursos
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
ELS VINS DE LA SETMANA
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Serà el primer vi que fa tot el procés de fermentació i criança en dipòsits de granit gallec | Un vi que respon a la voluntat de la Família Torres d’elaborar vins singulars procedents de vinyes pròpies, molt arrelats al territori
novetats
Imatge il·lustrativa
Vi monovarietal exclusiu i veremat a mà, amb una producció limitada de 2.182 ampolles
REPORTATGE
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier | 1 comentari
La Família Torres, pionera en més d'un sentit, es va traslladar a les altures per produir Sauvignon Blanc a les seves vinyes de Fransola | El periodista i tastador de vi Frédéric Galtier analitza com van superar molts obstacles per preservar el caràcter intrínsec de la varietat
Alicia Andreu
Tastem el Sons de Prades 2016, de la Familia Torres, emparat dins de la DO Conca de Barberà
premis
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Novetats
Imatge il·lustrativa
Inspirat en les muntanyes de Prades, ha obtingut medalla d’or al certamen Chardonnay du Monde 2016
cellers
Imatge il·lustrativa
Jean Leon obre una línia de vins experimentals amb X-15, el seu primer xarel·lo | Edició limitada de 6000 ampolles amb 4 mesos de criança en inoxidable sobre les seves pròpies mares
Imatge il·lustrativa
Premiat com el millor sauvignon blanc en bóta al Concours Mondial du Sauvignon, és al mercat des d'aquest juliol passat
L’anyada 2012 guanya l’únic or de la seva categoria al certamen Rioja Masters 2014 que organitza la prestigiosa revista britànica
La nova anyada del vi blanc icona dels cellers Torres guany l'or entre 800 vins de 40 països
Intens, madur i equilibrat.
El Rioja del Celler Torres, elegant i contemporani, premiat a Alimentaria en la modalitat de "Best Branding: Packaging"
Torres amplía la seva presencia a les principals denominacions espanyoles amb aquest vi DO Rías Baixas
Pàgina 1 de 1
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera