receptes
Imatge il·lustrativa
Un volum imprescindible fruit de més de dues dècades d’investigació en la que han participat cuiners i cuineres de més de 500 restaurants
GASTRONOMIA
Ceviche, en una imatge d'arxiu.
Ceviche, en una imatge d'arxiu. | RTVE
Aquest cuiner asturià resident als Estats Units assegura que el cebiche és un plat fàcil, ràpid, fresc i deliciós i que no requereix cocció
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
Escollim el Nuat d'Abadal, un blanc untuós i potent, per maridar aquest plat i contrarestar-ne el sabor salí del bacallà.
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
Javier Campo
Aquest tradicional plat de cullera que ens apropa a la muntanya l'acompanyarem de bombolles
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Ou de Reig receptes
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
Estiu
Els gelats, un imprescindible per a l'estiu
Els gelats, un imprescindible per a l'estiu | Unsplash
Idees refrescants per fer amb la mainada i que són ideals per passar la calor
menjar
Truita de patates.
Truita de patates. | Europa Press
El cuiner basc assegura que l'èxit d'una bona truita és la proporció entre patates i ous
La truita d'Ibai Llanos i BarbeQ
La truita d'Ibai Llanos i BarbeQ | Disaster Chef - Ibai Llanos
El "streamer" Ibai Llanos organitza una competició a l'estil Masterchef que triomfa a les xarxes
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Foie micuit caramel·litzat i Vermut Padró & Co Rojo Amargo
amanida
Imatge il·lustrativa
Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.
Canelons de llagostins
Imatge il·lustrativa
Aquests canelons són fets amb làmines de carbassó escaldades i farcits de marisc amb un toc oriental.
amanida
Imatge il·lustrativa
Maridem el Maset Ritual 2020, amb destacades notes aromàtiques de préssec, amb una amanida de tomàquets i préssec
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Les notes salines del pernil i del formatge comté demanen bombolles de Cava, i l'acidesa del vi netejarà el greix de la massa del croissant i contrarestarà les sevs sensacions dolces.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Un vi blanc amb criança de l'Olivera que combinarà a la perfecció amb el formatge i els tomàquets al forn
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés ens proposa un "maridatge cromàtic"
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre jove de la DO Catalunya elaborat amb Merlot, per fer una recepta de tiramisú expres amb te matxa
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc amb criança de Chardonnay de la DO Catalunya, per fer una recepta de gnocchi casolans als 4 formatges
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc amb criança de la Garnatxa Blanca de la DO Catalunya, per fer una recepta de pasta amb una bisque de gamba vermella
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
recepta panellets
Imatge il·lustrativa
Foto: Cristina Fernández
Cristina Fernandez
Per Tots Sants... panellets, castanyes, torrons i refranys | Us proposem una recepta de cuina indispensable aquests dies: la recepta de panellets | La maridarem amb una malvasia, un moscatell o un vi ranci sec
Salmó a la planxa
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil
Recepta magret d'anec
Imatge il·lustrativa
El cicle comptarà en total amb 7 peces que s’aniran publicant cada setmana per mostrar-nos quins tipus de vins i varietats combinen millor amb quines receptes
Amanides d'estiu
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Pàgina 1 de 2
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera