Formació en tots els àmbits del sector vinícola i gastronòmic
Alumnes estudiant pel títol de Master of Wine
Alumnes estudiant pel títol de Master of Wine | Wine is Social
16/01/2024
Al món hi ha més astronautes que han anat a l'espai que Masters of Wine.
Imatge il·lustrativa
08/11/2023
La patronal participarà aquest any en 26 seminaris monogràfics sobre el cava a 12 Comunitats Autònomes
Imatge il·lustrativa
31/05/2023
L’INCAVI organitza una jornada pràctica sobre la mineralitat en els vins
Imatge il·lustrativa
08/05/2023
El celler presenta, en primícia, la versió en anglès del Sapiens del Vino juntament amb Ferran Adrià i Ferran Centelles
Miriam Lampreave, professora del Grup de Viticultura, Francesc Suriol, president de Terradinàmica i Manuel Suárez, degà de la facultat d'Enologia
Miriam Lampreave, professora del Grup de Viticultura, Francesc Suriol, president de Terradinàmica i Manuel Suárez, degà de la facultat d'Enologia | Javi Jurio
19/04/2023
La col·laboració pretén unir forces entre la comunitat científica i l’associació, amb la creació d’una beca o la possibilitat de fer pràctiques en les empreses associades
curiositats
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
05/04/2023
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
FORMACIÓ
Imatge il·lustrativa
22/03/2023
La primera de la regió dedicada a la formació en el sector de l’Oli i del Vi
per aprendre'n
Imatge il·lustrativa
16/03/2023
​Una vegada hem comprat el vi i ja el tenim a casa, com ho hem de fer per conservar-lo en les millors condicions?
Imatge il·lustrativa
17/02/2023
El 3, 6 i 7 març es faran diverses sessions de demostracions, conferències i networking.
Imatge il·lustrativa
06/02/2023
Les copes, els preus, les criances... Us expliquem 10 coses que potser no sabíeu sobre els vins catalans
Gérard Basset
Gérard Basset | Cultura Líquida
Xavi Bassa
09/01/2023
Xavier Bassa ens resumeix aquest llibre de Gérard Basset amb pròleg de Ferran Centelles i editat per Editorial Cultura Líquida
Llibreria Vuk
Llibreria Vuk | Ruth Troyano
Ruth Troyano
27/12/2022
La llibreria Vuk de Torelló estreny el vincle entre llibres i vins naturals posant a la venta maridatges culturals
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
19/11/2022
Davant l'obligatorietat de la normativa UE, dues plataformes digitals permeten ja etiquetar correctament
alimentació
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
10/11/2022
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
Christopher i Anne-Josephine Cannan després del tast
Christopher i Anne-Josephine Cannan després del tast | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
08/11/2022
El celler busca fer vins amb "frescor i elegància" sense perdre estructura i assegura que l'increment de temperatures no els afecta gaire: "Tenim l'hàbit"
Imatge il·lustrativa
18/10/2022
S’han aprovat el 100% dels projectes presentats en aquesta convocatòria per part d’INNOVI i els seus socis
Imatge il·lustrativa
07/10/2022
La Guia veurà la llum el pròxim 24 d’octubre i celebrarà la popular festa dels vins catalans
llibres de vi
Sis publicacions de vins que arriben per la tardor
Sis publicacions de vins que arriben per la tardor
Ruth Troyano
05/10/2022
Descobrim sis noves publicacions que arriben a les llibreries amb categories i estils diversos
vi i nutrició
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Màrius Fuertes
01/10/2022
L'enòleg i nutricionista Màrius Fuertes contextualitza algunes "obvietats" dels aspectes nutricionals del vi
Pàgina 1 de 5