DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà
DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Manel i Núria Avinyó de Clos Lentiscus, al Parc Natural del Garraf
Manel i Núria Avinyó de Clos Lentiscus, al Parc Natural del Garraf
Ruth Troyano
Clos Lentiscus fa vins naturals que respiren natura i equilibri situant al món el Parc Natural del Garraf
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Vinyes del celler Molí de Rue a tocar del riu Ebre
Vinyes del celler Molí de Rue a tocar del riu Ebre | Molí de Rué
Iniciem diversos reportatges sobre subzones de denominacions d'origen poc conegudes amb la Ribera d'Ebre
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Maite Esteve, de Vins El Cep
Maite Esteve, de Vins El Cep
Sergi Cortés
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Maite Esteve, de Vins el Cep, a Sant Sadurní d'Anoia
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Núria Bigorra, del celler Terrer de Pallars
Núria Bigorra, del celler Terrer de Pallars
Carme Gasull
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Núria Bigorra, de Terrer de Pallars, a Figuerola d’Orcau (Pallars Jussà)
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Sara Jové, del celler Mas Blanch i Jové
Sara Jové, del celler Mas Blanch i Jové
Sergi Cortés
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Sara Jové, de Mas Blanch i Jové, a la Pobla de Cérvoles
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Anna Espelt lidera el Celler Espelt, a l'Alt Empordà
Anna Espelt lidera el Celler Espelt, a l'Alt Empordà | Maria Alzamora
Laura Conde
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb l'Anna Espelt, del celler Espelt, a Vilajuïga (Alt Empordà).
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
El celler Alta Alella, al mig del Parc natural de la Serralada de Marina, on la sostenibilitat és innegociable
El celler Alta Alella, al mig del Parc natural de la Serralada de Marina, on la sostenibilitat és innegociable
Lourdes López
Avui, Dia Internacional de la Dona 2024, iniciem una sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Mireia Pujol-Busquets, directora i segona generació d’Alta Alella, que defensa un territori on els vins parlen de qualitat, traçabilitat i respecte a l’agricultura.
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Els passejos per l'Ebre protagonitzen algunes de les activitats enoturístiques de la comarca, com ara de Molí de Rué
Els passejos per l'Ebre protagonitzen algunes de les activitats enoturístiques de la comarca, com ara de Molí de Rué | Saurines
Jordi Bes Lozano
El vi i l'oli són dos dels múltiples productes agroalimentaris que ofereix la comarca
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Us proposem vuit escumosos de gamma alta per acompanyar els àpats del Nadal.
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Les vinyes de Pere Brincs a vista d'ocell en primer terme amb el Puig Sesolles al fons
Les vinyes de Pere Brincs a vista d'ocell en primer terme amb el Puig Sesolles al fons | Pere Brincs
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
La vinya arriba fins a les comarques menys pensades
DO CATALUNYA
Distintiu Catalunya Vinyeró, el nou segell de la DO Catalunya
Distintiu Catalunya Vinyeró, el nou segell de la DO Catalunya
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Vinyes i oliveres dominen el mosaic agrícola de la Terra Alta
Vinyes i oliveres dominen el mosaic agrícola de la Terra Alta | Celler Ramon Andreu
Jordi Bes Lozano
Les seves virtuts fan emergir nous talents i n'atrauen de fora per elaborar-hi vi
Tast del Most festival en homenatge a Gérard Basset
Tast del Most festival en homenatge a Gérard Basset | jordi gatell/ cordegat
Ruth Troyano
El sommelier Ferran Centelles dirigeix un tast al Most festival que homenatja Gérard Basset i l’esperit inquiet i somiador compartit amb Jean Leon
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Les ganes d'experimentar es palpen amb aquesta malvasia criada sota el mar
Les ganes d'experimentar es palpen amb aquesta malvasia criada sota el mar | Centre d'Interpretació de la Malvasia
Jordi Bes Lozano
Creix l'admiració que desperta aquesta varietat, salvada in extremis de la seva desaparició
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Vinyes del celler Cota 730 a tocar de Rialp
Vinyes del celler Cota 730 a tocar de Rialp | Cota 730
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
Es converteix en un nou atractiu al costat de la natura, l'esquí i els esports d'aventura
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Una vinya vella en un coster de llicorella típic del Priorat
Una vinya vella en un coster de llicorella típic del Priorat | Jordi Bes
Jordi Bes Lozano
Enriqueixen el llegat dels visionaris que van posar aquesta terra en el mapa
Imatge il·lustrativa
Freixenet
La vocació de Freixenet, ha estat des dels seus orígens la innovació prioritzant la qualitat i buscant satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors.
Dinar de verema a La Xarmada
Dinar de verema a La Xarmada
Ruth Troyano | 1 comentari
L’enòleg Albert De Sangenís-Llivi dirigeix el viver de celleristes La Xarmada que aixopluga una vintena de petits productors al Penedès
Christian Barbier.
Christian Barbier. | Xavier Vaqué
Ruth Troyano
L’artista visual Xavier Vaqué treballa en un projecte fotogràfic artesanal amb Clos Mogador per narrar els vins des d’un punt de vista sensitiu i emotiu
Imatge il·lustrativa
Ethics coffee
Ruth Troyano
"Quan infusionem, la qualitat del producte es manté, en canvi el cafè amb gel perd qualitat"
Vins tastats de l'anyada 1947
Vins tastats de l'anyada 1947
Es van comparar vins de la zona de Bordeaux, on aquesta anyada va ser mítica, amb vins de La Rioja del mateix any.
Jose Mas, enòleg del celler del Priorat, i Marc Massana, responsable de Cellers Maset.
Jose Mas, enòleg del celler del Priorat, i Marc Massana, responsable de Cellers Maset.
Un singular model de negoci basat en el tracte directe i la proximitat al client
més enllà del vi
Imatge il·lustrativa
Sans i Sans
Ruth Troyano
“Una tassa de te és més que una invitació a l’univers de sabors i aromes. És un petit luxe, benestar, cultura, una emoció sensitiva i estètica que es comparteix”
Blanca Muntadas reuneix gent i el paisatge
Blanca Muntadas reuneix gent i el paisatge | Bernat Fuertes
Nació Sant Cugat
Celler Modernista de Sant Cugat.
Celler Modernista de Sant Cugat. | Adrià Costa
Enguany, el Celler Modernista, una de les obres més emblemàtiques de la ciutat, celebra el centenari de la seva creació, concebut per elaborar el vi conjuntament entre els viticultors locals
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca.
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca. | Grup Patrimoni Històric de l'Arquitectura del Vi de Vilafranca
Jordi Bes Lozano
Els diversos destins d'un barri vinícola, una casa senyorial i un celler modernista fan témer que la seva preservació es vegi compromesa, almenys tal com se'ls coneix ara | Historiadors i arquitectes fan un toc d'atenció a Vilafranca del Penedès per no malmetre el conjunt de les naus del carrer del Comerç, nascudes el segle XIX amb el ferrocarril per comerciar amb el vi
Pàgina 1 de 2
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera