DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat \'M'ho ha dit un ocellet\'
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat "M'ho ha dit un ocellet"
Sergi Cortés
L'Iduvina elabora vins amb raïm propi a Porrera
DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
Eva Carmona, del celler El Vinyer
Eva Carmona, del celler El Vinyer
Sergi Cortés
L'Eva Carmona elabora vins en un petit celler del Pallars
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Bauma de les Deveses
Bauma de les Deveses
Seguim oferint-vos comarques vinícoles poc conegudes, però que alberguen vins amb gran personalitat
DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
L'Anna Rovira es graduava un divendres, i el dilluns ja treballava al Celler de Capçanes.
L'Anna Rovira es graduava un divendres, i el dilluns ja treballava al Celler de Capçanes.
Sergi Cortés | 1 comentari
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb l'Anna Rovira, directora tècnica del celler de Capçanes
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Barraca de vinya a la Masia Can Vich
Barraca de vinya a la Masia Can Vich
Seguim oferint-vos comarques vinícoles poc conegudes, però que alberguen vins amb gran personalitat
DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
Meritxell Pallejà és una viticultora descendent de Cal Nita, el renom de la casa de l’àvia nascuda a Falset
Meritxell Pallejà és una viticultora descendent de Cal Nita, el renom de la casa de l’àvia nascuda a Falset
Carme Gasull | 1 comentari
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Meritxell Pallejà, del celler homònim, a Gratallops (Priorat)
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Cal Mandrat, un dels pocs cellers que elaboren a La Cerdanya
Cal Mandrat, un dels pocs cellers que elaboren a La Cerdanya
Seguim oferint-vos comarques vinícoles poc conegudes, però que alberguen vins amb gran personalitat
DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Núria Altés dirigeix un celler que actualment elabora 350.000 ampolles
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà
DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Manel i Núria Avinyó de Clos Lentiscus, al Parc Natural del Garraf
Manel i Núria Avinyó de Clos Lentiscus, al Parc Natural del Garraf
Ruth Troyano
Clos Lentiscus fa vins naturals que respiren natura i equilibri situant al món el Parc Natural del Garraf
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Vinyes del celler Molí de Rue a tocar del riu Ebre
Vinyes del celler Molí de Rue a tocar del riu Ebre | Molí de Rué
Iniciem diversos reportatges sobre subzones de denominacions d'origen poc conegudes amb la Ribera d'Ebre
Especial subzones: El vi com a motor de desenvolupament rural
Les vinyes de Pere Brincs a vista d'ocell en primer terme amb el Puig Sesolles al fons
Les vinyes de Pere Brincs a vista d'ocell en primer terme amb el Puig Sesolles al fons | Pere Brincs
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
La vinya arriba fins a les comarques menys pensades
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Maite Esteve, de Vins El Cep
Maite Esteve, de Vins El Cep
Sergi Cortés
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Maite Esteve, de Vins el Cep, a Sant Sadurní d'Anoia
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Núria Bigorra, del celler Terrer de Pallars
Núria Bigorra, del celler Terrer de Pallars
Carme Gasull
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Núria Bigorra, de Terrer de Pallars, a Figuerola d’Orcau (Pallars Jussà)
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Sara Jové, del celler Mas Blanch i Jové
Sara Jové, del celler Mas Blanch i Jové
Sergi Cortés
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Sara Jové, de Mas Blanch i Jové, a la Pobla de Cérvoles
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Anna Espelt lidera el Celler Espelt, a l'Alt Empordà
Anna Espelt lidera el Celler Espelt, a l'Alt Empordà | Maria Alzamora
Laura Conde
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb l'Anna Espelt, del celler Espelt, a Vilajuïga (Alt Empordà).
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
El celler Alta Alella, al mig del Parc natural de la Serralada de Marina, on la sostenibilitat és innegociable
El celler Alta Alella, al mig del Parc natural de la Serralada de Marina, on la sostenibilitat és innegociable
Lourdes López
Avui, Dia Internacional de la Dona 2024, iniciem una sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Mireia Pujol-Busquets, directora i segona generació d’Alta Alella, que defensa un territori on els vins parlen de qualitat, traçabilitat i respecte a l’agricultura.
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Els passejos per l'Ebre protagonitzen algunes de les activitats enoturístiques de la comarca, com ara de Molí de Rué
Els passejos per l'Ebre protagonitzen algunes de les activitats enoturístiques de la comarca, com ara de Molí de Rué | Saurines
Jordi Bes Lozano
El vi i l'oli són dos dels múltiples productes agroalimentaris que ofereix la comarca
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Us proposem vuit escumosos de gamma alta per acompanyar els àpats del Nadal.
DO CATALUNYA
Distintiu Catalunya Vinyeró, el nou segell de la DO Catalunya
Distintiu Catalunya Vinyeró, el nou segell de la DO Catalunya
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Vinyes i oliveres dominen el mosaic agrícola de la Terra Alta
Vinyes i oliveres dominen el mosaic agrícola de la Terra Alta | Celler Ramon Andreu
Jordi Bes Lozano
Les seves virtuts fan emergir nous talents i n'atrauen de fora per elaborar-hi vi
Tast del Most festival en homenatge a Gérard Basset
Tast del Most festival en homenatge a Gérard Basset | jordi gatell/ cordegat
Ruth Troyano
El sommelier Ferran Centelles dirigeix un tast al Most festival que homenatja Gérard Basset i l’esperit inquiet i somiador compartit amb Jean Leon
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Les ganes d'experimentar es palpen amb aquesta malvasia criada sota el mar
Les ganes d'experimentar es palpen amb aquesta malvasia criada sota el mar | Centre d'Interpretació de la Malvasia
Jordi Bes Lozano
Creix l'admiració que desperta aquesta varietat, salvada in extremis de la seva desaparició
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Vinyes del celler Cota 730 a tocar de Rialp
Vinyes del celler Cota 730 a tocar de Rialp | Cota 730
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
Es converteix en un nou atractiu al costat de la natura, l'esquí i els esports d'aventura
Vinyes que cuiden el futur: El vi com a motor de desenvolupament rural
Una vinya vella en un coster de llicorella típic del Priorat
Una vinya vella en un coster de llicorella típic del Priorat | Jordi Bes
Jordi Bes Lozano
Enriqueixen el llegat dels visionaris que van posar aquesta terra en el mapa
Imatge il·lustrativa
Freixenet
La vocació de Freixenet, ha estat des dels seus orígens la innovació prioritzant la qualitat i buscant satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors.
Dinar de verema a La Xarmada
Dinar de verema a La Xarmada
Ruth Troyano | 1 comentari
L’enòleg Albert De Sangenís-Llivi dirigeix el viver de celleristes La Xarmada que aixopluga una vintena de petits productors al Penedès
Christian Barbier.
Christian Barbier. | Xavier Vaqué
Ruth Troyano
L’artista visual Xavier Vaqué treballa en un projecte fotogràfic artesanal amb Clos Mogador per narrar els vins des d’un punt de vista sensitiu i emotiu
Pàgina 1 de 3
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El concurs internacional dedicat a la varietat de raïm garnatxa ha publicat els resultats de la seva 12a edició, celebrada a París
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat 'M'ho ha dit un ocellet'
Iduvina és vinyataire i elabora la gamma de vins del Priorat "M'ho ha dit un ocellet"
Sergi Cortés
L'Iduvina elabora vins amb raïm propi a Porrera
Imatge il·lustrativa
1.500 ampolles d’un Gran Reserva Brut Nature procedent de la vinya de pinot noir més antiga del Penedés.