Entrega de la II Beca Covides

| 22/01/2013 a les 10:30h
Arxivat a: Cellers
1.800 € per al millor estudiant del Màster d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili
Demà dimecres 23 de gener a les 16 h, a la Sala de Graus de la Facultat d'Enologia de la URV, tindrà lloc l'acte en el qual es farà públic el nom del guanyador/a de la II Beca Covides (2012-13). Aquesta beca premia amb una dotació de 1.800 € el millor estudiant del Màster d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili per cursar un quadrimestre a la Facultat d’Enologia de la Universitat Bordeaux-Segalen de Burdeus (França). El tribunal que escull l'estudiant premiat el forma Ricard Gil, gerent de l'empresa Covides S.C.C.L, Chirstophe Marquet, director comercial de Covides i Professor associat de la Facultat d'Enologia, Gemma Beltran, coordinadora del Màster d'Enologia de la URV i Albert Mas, degà de la Facultat d'Enologia. COVIDES i la URV organitzen en conjunt aquesta beca, després de la signatura del conveni de col·laboració el 27 de setembre de 2011, amb l´objectiu de fomentar l´intercanvi d´informació i el desenvolupament d´activitats referetes a la recerca i el desenvolupament de la producció dels vins i caves catalans.A les 16.15 h. tindrà lloc la conferència: "Saccharomyces yeast and hybrids in enology: molecular typing, ecology and biotechnological potentials", a càrrec d'Isabelle Masneuf de la Universitat de Burdeus.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera