"Vi i Valors", el calendari social més penedesenc

| 18/12/2013 a les 18:30h
Arxivat a: Actualitat
Ahir a la tarda va tenir lloc la presentació del setè calendari de Mas Albornà. En aquesta edició, la Fundació ha volgut compartir el projecte amb la Denominació d’Origen Penedès.
L’acte es va celebrar al Palau Robert de Barcelona i va comptar amb la  presentació per par de la periodista i escriptora Empar Moliner  i la presència d’una taula  presidencial formada per Xavier López (Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom), Martí Solé (President de la Fundació Mas Albornà) i Josep Maria Albet (President de la DO Penedès.)
 
Ambdues organitzacions tenen molts punts en comú, ja que comparteixen no només territori sinó també valors i maneres de fer. Aquest “maridatge” de vi i valors és el que s’ha pretès reflectir en el calendari social, el qual presenta a través de 12 fotografies tot allò que uneix la DO amb la Fundació.
Durant la presentació es va fer el passi del vídeo del making of del calendari en companyia d’aquells qui ho han fet possible: la fotògrafa (M Rosa Ferré), el dissenyador (Eloi Botey, de Punt de Vista) i els patrocinadors (Vaq Asset Consulting, Gràfiques Foix, Grau Maquinària, Canon, Heliexport, Unipresalud, Motor Albet, Cafès Novell i els cellers de la DO Penedès que s’han implicat en la iniciativa: Bodegues Torres, Loxarel, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus i Covides).
 
Durant la presentació, diferents dels seus protagonistes com la comunicadora Elisabet Carnicé o la sommelier i periodista Meritxell Falgueras van explicar les sensacions i les anècdotes de les sessions.
 
Recordem que el calendari té una tirada de 37.500 exemplars serà distribuït gratuïtament amb el setmanari El 3 de vuit (20 de desembre) i el Diari Ara (22 de desembre).
Per posar punt i final a l’acte, tots els assistens varen poder compartir un brindis amb vins de la DO Penedès i un petit refrigeri.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler