NOU WEB
Coincidint amb el saló internacional Alimentaria, el celler Eudald Massana Noya va estrenar pàgina web nova. La nova pàgina ofereix una informació detallada sobre la història del celler, la filosofia de treball, i fa un recorregut per totes les parts de la finca, des de la vinya al celler. També s’hi poden trobar tots els vins i caves del celler, amb una fitxa completa de cadascun d’ells i els seus maridatges particulars. A més, en la pàgina web també estan detallades totes les activitats enoturístiques que el celler ofereix.
Coincidint amb el saló internacional Alimentaria, el celler Eudald Massana Noya va estrenar pàgina web nova. La nova pàgina ofereix una informació detallada sobre la història del celler, la filosofia de treball, i fa un recorregut per totes les parts de la finca, des de la vinya al celler. També s’hi poden trobar tots els vins i caves del celler, amb una fitxa completa de cadascun d’ells i els seus maridatges particulars. A més, en la pàgina web també estan detallades totes les activitats enoturístiques que el celler ofereix.
PRESENTACIÓ ANYADES NOVES
Durant el saló Alimentaria, també es va presentar la nova anyada del vi ‘Avi Ton 2012’, un xarel·lo 100%, on s’hi pot trobar tota l’essència penedesenca. A més, també es va presentar la nova anyada dels vins joves ‘Cepell’: blanc, rosat i negre.
ACTIVITAT ENOTURÍSTICA PER SETMANA SANTA
Proposen endinsar-se al món vitivinícola i conèixer de primera mà com la vinya es desperta després d’uns mesos de repòs. Així doncs, des les mateixes vinyes de la finca, l’activitat permetrà conèixer tot el procés de brotació dels ceps: quan i com ho fa cada varietat. A més, també s’inclou una visita al celler i dos tastos dels nostres vins i caves.
L’activitat està disponible durant tota la Setmana Santa, té una durada de dues hores i un preu de 7€. L’horari de l’activitat és d’11 del matí a 1 del migdia, tot i que és flexible. Cal reservar prèviament trucant al 938994124 o enviant un correu electrònic a [email protected].